reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magd.a Niedawno wróciliśmy z zakupów. I zaczęło mnie mdlić... Hmm coraj bardziej zaczynam myśleć, że to ciąża. A okres mi już się wczoraj skończył. Jeszcze 3 dniowy okres mi się nie zdarzył... :/ Jakiś taki dziwny był - skąpy. Chyba jutro przed ginkiem zrobię test... Tak, napewno zrobię ;) Może to dzidziuś :D Eh fasolunia ;)

reklama
Jutro zrobię test. Magda trzymaj kciuki, może to właśnie jest ciąża. Mój mąż też się cieszy, że mnie mdli - małpiszon jeden :D Ale fajnie, jeśli mdli mnie na dzidzię to suuupcio :D

A jak się nie uda, to mąż powiedział, że zafunduje wyjazd nad morze. Myślę, że zmiana klimatu pomoże. A jak nie, to przynajmniej odpoczniemy od szarej codzienności ;D

Witam was dziewuszki :-).
O matko ale ja tu rzadko zaglądam.. :zawstydzona/y: Ale jakoś tak ta wyszło ta pogoda i w ogóle :-).
Widzę nowe osóbki u nas Witam Serdecznie :-)
No i Wszystkiego Najlepszego dla naszych Mamusiek.!!

Jak fajnie jest się odprężyć i nie myśleć o tym wszystkim o tych staraniach. U mnie było mało przytulanek w tym cyklu ale mam jednak taką małą nadzieję, że się teraz uda :happy2:. Zobaczymy jak to będzie koło 03.06 mam testować.
Lovka jak masz przeczucie, że to fasolka to zrób test i od razu daj nam znać jaki wynik :-). Trzymam kciuki &&&&&
Sil ja też czekam na zdjęcie (mam nadzieję, że nie pomyliłam osób ;-).)
Truskawcia oj rozmowa ze swoim facetem bardzo dużo daje. Ja też często rozmawiam ze swoim o wielu sprawach w sumie to o wszystkim rozmawiamy i bardzo dużo mi to daje i wiem, że mogę zawsze na niego liczyć :-).

HEj dziewczyneczki, ja już po pracy ale czuję się dziś fatalnie....jakaś grypa chyba idzie bo strasznie bolą mnie kości i brzuch, i ogólne jakieś osłabienie...myślałam że nie wytrzymam dzisiaj w robocie, a jeszcze do mamusi musze lecieć z bukietem:-)

Gocha ojj przykro mi bardzo...a już myslałam, takie objawy wyraźne, ech...

Truskawcia o kobiecie w ciąży to zabobon.....bo niby jest przesąd że jak kobieta w ciąży jest Chrzestną to jej dziecku albo chrzszczonemu ( jak to się pisze??) stanie się coś złego.....ale słyszałam że to się wywodzi z czasów kiedy kobiety często umierały przy porodach i nie brało się za Chrzestną cięzarnej bo w przypadku jej porodowej śmierci dziecko zostanie bez matki Chrzestnej.
Ja też będę niedługo Chrzestną i mam nadzieję że gdybym była w ciąży nie będą robić problemów bo przecież wiara to jedno a zabobony to drugie;-)

Lovka testuj testuuuj:-) może akurat

Lovka nie dziwię ci się. To czekamy na wieści i trzymamy &&&&&&&

A co tam u naszych ciężarówek.? Widzę, że Ael już na półmetku (jak dobrze pamiętam) :-). Kurcze jak ten czas leci ja bym powiedziała, że to dopiero miesiąc no może drugi.

Ostatnia edycja:
Zaraz dostaniecie :) mąż obrabia zdjęcie, w sensie zrzuca na kompa i zmienia z RAV na jpg :)

Lovka, jak coś dopisujesz, edytuj, nie będą się modki denerwować :) Chyba za wcześnie na mdlości ciążowe, ale jak jest po okresie to już test wyjdzie :) Ale zemdlenie to na zagnieżdżenie by mogło pasować

reklama
Do góry