witam dziewczynki lovka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& mam nadzieje ze rano beda dwie kreski ;-)
Kasia.natka tez ci nie pomoge bo narazie czekam bo w aptece maja mi sciagnac od producenta i nadal niema .. ale tez jestem ciekawa ale mysle ze drugi dzien nie zaszkodzi moze jedynie wykres sie pomylic moze o jeden dzien wtedy niewim...
a co do glebokosci to chyba nie az tak gleboko bo se jeszcze krzywde zrobisz a wydaje mi sie ze za kazdym razem mniej wiecej w tym samym miejscu powinien byc termometr ale moge sie mylic...
sil śliczny brzunio ;-) zazdroszcze;-) milo tak sobie popatrzec na wasze brzuszki;-)
ael ale mialas ciekawy dzionek ;-) dobrze ze wszystko sie wyjasnilo ;-)tylko szkoda ze cie tak stresowali niepotrzebnie...
a u mnie nadal dni plodne i w sumie probowalam policzyc kiedy powinna byc owulka i odkrylam ze mam od 1 dc zawsze na 15dc mialam owulke a faza lutealna byla zmienna niewiem czemu ... ale moze przez to ze bralam tabletki i dopiero moj cykl w koncu sie wyrowna .. a nie 29 i 26 dni...
ciekawe jaki bedzie ten cykl...
a mi dzionek caly w pracy wieczorem w domku moj mezulek sciol wlosy na glowie prawie na lyso

zawsze mial troszke dlozsze ale odrosna ;-)ale w sumie lubie jak kluja ;-)
a co do dni plodnych to dzisiaj mnie lekko jajniki pobolewaly
zycze milej nocy kochane jak uda mi sie w pracy wejsc na neta to sie odezwe ;-) a jak nie to dopiero wieczorkiem ;-)