reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael, dobrze, że jesteś i Big :) powiedzcie mi kochane dziewczynki, genetyczne jest 3d? bo idę 3 czerwca. Już pytałam, ale Was nie :)

reklama
Ael, dobrze, że jesteś i Big :) powiedzcie mi kochane dziewczynki, genetyczne jest 3d? bo idę 3 czerwca. Już pytałam, ale Was nie :)
Genetyczne możesz mieć zrobione zwykłym usg, zależy jaki sprzęt ma lekarz, jeśli ma sprzęt z możliwością obrazu 3d no to lepiej dla Ciebie. Ja miałam normalne 2d ale sprzęt był ten z wyższej półki.
Mnie kobita skierowała na usg 3d/4d tzw sercowe, tak jak Big wcześniej pisała, sprawdzić czy wszystko się dobrze rozwija etc.

Cześć Dziewczyny! Ależ mnie tu daawno nie było......Chyba nie nadrobię tego co pisałyście ;) hehe :-D:-D rozpisałyście się na całego.. :) Co tam u Was ?:) może jakieś nowe fasoleczki? Zauwazyłam że są nowe staraczki ! - WITAM serdecznie ;););)

Ael Nio to fajniutko ze dzidzia zdrowo rosnie ! Duzo zdrówka również dla Ciebie ;-)

U mnie koszmarna pogoda... Burze , deszcz... DAlej brak @, 1 krecha Ehhhh... W poniedziałek znikam do Ginekologa... Coś mi tu nie gra...

Jeszcze też wyjeżdzam do Londynu z moim ukochanym....Nie ma tu perspektyw żadnych..... Mamy zaproszenie od znajomych więc skorzystamy z tego zaproszenia....

Mnie lekarz odesłał od zwykłego USG do kolegi :) więc się zastanawiam jakie ono będzie, ale za tydzień się dowiem, a co :p

Pożyczcie deszczu....

WWitam! Ja zasypiam na stojąco a muszę szykować na jutrzejszą imprezę... :( robie swoje urodziny i z najbliższej rodziny to niestety będzie 15 osób... mam przewalony weekend

Big alee brzusio piękny:-) zgrabniutki i okrągły, marzenie każdej staraczni:-D
Olcia oby w następnym się poszczęściło
Lovka oj biedna Ty moja. Przytulam Cię mocno. Wiem że nie da się sobie przetłumaczyć do rozsądku żeby się nie przejmować bo rozum wie swoje a serce swoje. Będzie dobrze zobaczysz
Nie wiem co bym powiedziała takiej sąsiadce..........tragedia:-(
Gocha ja bym poleciała do jakiegoś innego gina, bo to jest bardzo niepokojące
Ael BRAWO:-D widać dobre stwarzasz warunki bejbikowi że tak rośnie

WWitam! Ja zasypiam na stojąco a muszę szykować na jutrzejszą imprezę... :( robie swoje urodziny i z najbliższej rodziny to niestety będzie 15 osób... mam przewalony weekend
Oj biedulko, w co żeś się wpakował :p
Ja w sobotę laba, a w niedzielę jedziemy zobaczyć chatę wystawioną na sprzedaż, jak się prezentuje w środku.

Ael zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja właśnie będę robiła farsz do pasztecików :p coś mnie brzuch pobolewa, jak tak dalej będzie to się położę bo co jak co ale moje maleństwo najważniejsze!!

reklama
Paluszku, wedle życzenia:) mały ale jest :)
Zdjęcie0355.jpg

Wpadłam na chwilkę, lecę na balkon na pogaduchy z mama i babcia :)

A i Ael - cieszę się, że z dzidzią wszystko dobrze :) a do 20 tyg to niedługo, wytrzymasz jeszcze :)

Ostatnia edycja:
Do góry