reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan to był taki badziewny z rossmana czułość 25

nie bede się jeszcze cieszyć, przynajmniej sie postaram zeby się nie rozczarować

Ostatnia edycja:
reklama
hym ja bym biegla do apteki po jeszcze jeden moze acona albo bobo test ten o 10 czulosci wtedy by wyszla grubsza kreska ciemniejsza bo roznie mowili z tych z rossmana ale wedle mnie to jestes bo jak 25 wykryl to tylko sie cieszyc ;-)

Macie rację powtórzę w dniu @, i wtedy zobaczymy:) dzięki, jakbym nie miała się komu wygadać to bym zwariowała tu sama. Buziole:happy:

super mamy nowa fasolinke powtorz jutro z porannego moczu bedzie ciemniejsza kreseczka ;-)ale sie ciesze ;-) a ja za to mam pytanko bo zglupialam z tymi testami owu zaraz wkleje zdjecie bo wedle kalendarzy powinna byc pod koniec miesiaca a dzisiaj zrobilam pierwszy z paczki i niewiem co myslec bo sa dwie kreski to znaczy ze owu bedzie wczesniej?? a dzisiaj dostalam termometr ale niweim czy oplaca sie mierzyc jak jestem na 10dc...

Vanilia nawet jak na jakiś badziewny test z Rossmana to są dwie krechy. Nawet ta druga jest dosyć mocna zważywszy na to, że jesteś na 4 dni przed planowanym terminem @. Więc wyjdzie słaba, w dniu @ wyszła by mocna :-)
Gratuluje!!

Hej :-).
Dziś się zapisałam na egzamin teoretyczny na prawo jazdy w środę mam pierwszy egzamin zobaczymy jak to będzie :-).
Widzę, że się tu trochę wydarzyło od wczoraj więc się zabieram do nadrabiania ;-).

reklama
Vanilia gratuluję kochana pięknych dwóch kreseczek :* Dla upewnienia zrób w dniu spodziewanej miesiączki, trzymam kciukasy && piękne dwie kreseczki!!! :D Zazdroszczę Ci :*:*
Klari ja zdawałam za gówniarza prawko, teraz bym osiwiała z nerwów, za stara już na to jestem :D Trzymam kciuki, żebyś zdała :D Chociaż teoria to mały pikuś;D Ale naucz się! Heheh a w jakim mieście zdajesz? :D &&& :*

Do góry