reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
szkoda ze niema alredki ciekawa jestem jaki jej by dzidzius wyszedl :-) a ona nadal obrazona ??

Klari ale Ty młodziutka jesteś... :zazdrosny: :D też bym chciała mieć 20 lat... Kiedy to było... :/ Oj jak ten czas leci ;)) Poczułam się staro w tym momencie :D

Aleksandra, ale nie Ola tylko Ala :D Miałam być Alą... i tata myślał, że od Ali jest Aleksandra, a nie Alicja czy Alina... Ale lepsza ta Aleksandra niż by miałabyć Alina ;D

Ostatnia edycja:
heh a ja w tym roku 24 :-) pyscek ile masz bo nie ma napisane albo slepa jestem :-p
no lepsza aleksanda
a u mnie miala byc Ines wiec uwazam ze chyba przez to imie bylam wczesniakiem i mama dlatego zapomniala imienia ;-) i powiedziala natalia ;-)a wczoraj mi mama powiedziala ze jak spytala sie pielegniarka o imie to jej odradzala bo podobno natalie sa nieusuchane ;-) zgadzam sie z tym ;-) ale mama na to ze wie ale juz zmieniac nie bedzie imienia ;-)

Ostatnia edycja:
She to jak będą już na świece to zobaczymy czy będą wtedy podobne :-)
Pyscek już odczytałam no i rzeczywiście śliczne też oczka :-)
Lovka ja jeszcze się nie czuję na to bym miała te 20 lat :-p Jakoś tak nie może to do mnie dotrzeć
a Ael się chyba obraziła o te truskawki o których tak wczoraj czy przedwczoraj pisałyście tak namiętnie :-D

Klari to co ja mam powiedzieć, jak ja już 24 :/ Staruszka jestem :) Pamiętam jak to x lat temu się zdawało maturę... Kiedy to było ...
Nieważne grzeczna czy niegrzeczna - każdy ma własne na to spojrzenie... Ale żeby dziecka nie skrzywdzić :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry