reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jadłam wczoram mniamm prosto z drzewa ;-) mój mężczyzna zachował się jak bohater i wlazł na wielkie drzewo :-p żeby nazbierać mi czereśni :-)

A ja chyba zrobię zaraz naleśniki (tylko brakuje mi pomarańczy:( ) Ah mam ochotę... Albo bułeczki maślane :D

Wszystkie mi robicie ochotę :-) idę sama coś ugotować ;-) bo zwariuje ;-) może z pełnym żołądkiem będzie mi lżej myśleć o tych dobrociach które robicie :-p

WItam ale robicie ochote na owocki i na krokiety a ja mam tylko ryzyk z wazywami gotowanymi ahh...

Pyscek kochana będzie dobrze zafasolkujesz na pewno wkrótce, na pewno!

Ewika, Ael macie racje, jak najszybciej postaram się o zwolnienie....nie chciałam tylko wystawić koleżanki bo u nas jest tak że jak jedna idzie na urlop to druga robi po 12 godzin, i jak ja pójdę na l4 to nie wiem czy ona pójdzie na urlop aczkolwiek z drugiej strony nie wyobrażam sobie pracować w ciąży 2 tygodnie po 12 godzin:dry: mam dylemat, jak wczoraj pytałam męża o zdanie to powiedział żebym zrobiła co uważam ale wolałby żebym się nie przemęczała, ech,życie...

Ewika gratki zakończenia 18 tygodnia, dzidzia coraz większa, sama radość:-)

ja wklejam moje całe testowanie, dzisiaj ostatni z porannego moczu. Na zdjęciu jakoś strasznie blado powychodziły. Do gina jadę w przyszłym tygodniu jak betę zrobię

Chyba mogę się już cieszyć:-D

Witam w ten upalny dzień :)

Dziewczyny czy test strumieniowy jest bardziej dokładny od płytkowego?
Z tego co widzę i czytam wszystkie robią na strumieniowym...
Mnie plamienie się skończyło po praktycznie dwóch tygodniach a jak robiłam test była jedna I . Myślicie , że powinnam jeszcze raz zrobić przed wizytą u gina?

Pyscek kochana będzie dobrze zafasolkujesz na pewno wkrótce, na pewno!

Ewika, Ael macie racje, jak najszybciej postaram się o zwolnienie....nie chciałam tylko wystawić koleżanki bo u nas jest tak że jak jedna idzie na urlop to druga robi po 12 godzin, i jak ja pójdę na l4 to nie wiem czy ona pójdzie na urlop aczkolwiek z drugiej strony nie wyobrażam sobie pracować w ciąży 2 tygodnie po 12 godzin:dry: mam dylemat, jak wczoraj pytałam męża o zdanie to powiedział żebym zrobiła co uważam ale wolałby żebym się nie przemęczała, ech,życie...

Ewika gratki zakończenia 18 tygodnia, dzidzia coraz większa, sama radość:-)

ja wklejam moje całe testowanie, dzisiaj ostatni z porannego moczu. Na zdjęciu jakoś strasznie blado powychodziły. Do gina jadę w przyszłym tygodniu jak betę zrobię

Chyba mogę się już cieszyć:-D

Jejciu, cudownie zobaczyć te dwie kreseczki na testach :-) Gratuluję Ci z całego serca i życzę wspaniałych 8 miesięcy!!!!!

reklama
Olcia robiłam jeszcze płytkowy wczoraj, i powiem Ci że druga kreska była bardzo bladziutka, także w moim przypadku strumieniowy dał lepszy wynik

Just dziękuję:-) a Ty nowa staraczka?

Do góry