reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No tak, gapa ze mnie - nawet się nie przywitałam :-D Ale tak na mnie zadziałały zdjęcia Twoich testów! :tak: Jestem nowa na BB i hmmm... nie wiem czy mogę nazwać siebie staraczką, bo nawet jakoś specjalnie się z Narzeczonym nie staramy. Kochamy się dużo z nadzieją ujrzenia kiedyś dwóch kreseczek na teściku (a więc chyba jednak się staramy :-)) Właśnie dziś mija mój 37dc, miesiączki brak, ale ciąży niestety również (wykonany dziś test dał wynik ujemny). Nie wiem, to chyba jakieś zaburzenia hormonalne - a to już niezbyt dobrze :wściekła/y: No nic, w każdym razie witam serdecznie wszystkie staraczki i życzę jak najszybszego zafasolkowania!!! ;-)

reklama
Vanilia GRATULUJE II kreski sa jak nic ;-) ale fajnie zycze ci spokojnych 9 miesiecy ;-)

Witamy nowa staraczkę ;-) z nami bedzie ci na pewno raźniej ;-)

Witamy Just :) życzę II kreseczek jak najszybciej :)
Właśnie się umówiłam na dzisiaj na wizytę do gina ... trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok...

mam pytanko do tych co mierza temperature ja mierze dopiero od 11 dnia cyklu i caly czas spada co to znaczy ??
11 dzien 37,01
12 dzien 36,84
13 dzien 36,81
14 dzien 36,78

Olcia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Witam was kochane dziewuszki :-).
Dopiero internet mam ale już zdążyłam was nadrobić ;-).
Vanilia gratuluję jeszcze raz i też życzę szczęśliwych 9 miesięcy :happy2:
Olcia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.!!!!!!!!!!!!!
A i witam nową staraczkę w naszym gronie. Just witam serdecznie i czuj się jak u siebie :-)

reklama
Hejka laseczki

Z racji luzowania 3 tyg mnie u was nie było i widze ze grono fasolek i straczek się powieksza....gratulacje dla wszystkich nowych mamusiek:):)

Ja ostro wprowadzam akcje wiosna czyli intensywnie 3razy w tyg joga i pilates plus basen,do tego duzo warzyw i owoców i działa bo czuje duzo energii i jestem juz wizualnie szczuplejsza hehe...wagi nie mam ale pewnie i lzejsza....

oczywiscie intensywnie nadal szukam pracy,wiec madzia wiem co to znaczy,byłam na kilku rozmowach ale pracodawcy się wycwanili i wszyscy pytają o kase i oczywiscie odpadam bo myslą ze z taką odpowiedzialnoscią zgodze się na połowe mnie niz jest praca warta....grrrr

my w sumie luzujemy i się nie stramy ale też nie zabezpieczamy...w sumie bedzie co bedzie...@ przewidziany na weekend...na razie żadnych podejrzen i nienormalnych rzeczy wiec luz i niespodzianki chyba nie bedzie,chociaz o dziwo chciało nam się seksic w dni płodne....heeh wiec nie sposób było nie skorzystac...a potem wyliczyłam ze to dni płodne...nawet bez wiedzy to było hehe...

ciezaróweczki kochane lecicie z tymi tygodniami ,że aż strach....

vanilla świeża mamusiu robiłaś tescik z jaką czułościa tego 25dc??10 czy 25 standardowo??bo jak 25dc i juz było widac to moze bliżniaki hehe:)
pochwal się betą jak zrobisz...

eh milo do was wrócic:)

Do góry