reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
silmiriel a to nie bylo przypadkiem w prima aprilis???:szok: Kiedy jest prima aprilis ??? 1 kwietnia, tak??? To ja bym go zapytala czy tj nadal aktualne hehehehh
magda heheheheheh dajesz czadu z nim i z jego mamusia, w takim razie skoro arszenik nie pomogl zalatw jej wiagre albo tesciowi czy kogo ona tam ma, da wam wtedy spokoj, bedzie zajeta

silmiriel a to nie bylo przypadkiem w prima aprilis???:szok: Kiedy jest prima aprilis ??? 1 kwietnia, tak??? To ja bym go zapytala czy tj nadal aktualne hehehehh
magda heheheheheh dajesz czadu z nim i z jego mamusia, w takim razie skoro arszenik nie pomogl zalatw jej wiagre albo tesciowi czy kogo ona tam ma, da wam wtedy spokoj, bedzie zajeta

Tak, w prima aprillis :) Przyjaciółka, jak jej powiedziałam, dzwoniła 2 ze śmiechem, że nawet mi uwierzyła i świetnie ją wkręciłam. Ja też zapytałam, ale odparł, że chyba pierścionek mam, nie? A dwa tygodnie później wyskoczył, że może jednak ślub w tym roku. bo chcieliśmy 1 kwietnia, ale to za długo wypadało, potem 13 (trzymając się dziwnych dat) sierpnia, ale mój stwierdził, że po co czekać. I voila...

heheh Magd.a ty juz moze nie opowiadaj nic o pierscionkach z warzyw ;p ja jestem w pracy i ludzie sie glupio na mnie patrza jak sie smieje do komputera ;p Dajesz czadu najpierw z truciem tesciowej a potem rzodkiewka ;p Litosci ;p

Sil dziękuje. :-) Wolałam najpierw zdać teorie bo nie byłam pewna czy zdam ;-).
She :-D no to musisz naprawdę bardzo fajnie wyglądać przy komputerze.
Magd.a he he dobre z tym arszenikiem :-)
Ja jeszcze cierpliwie czekam na pierścionek i na razie się nam nie śpieszy :happy: Chociaż pewnie jak się dzidziuś pojawi to i będzie za chwilę i pierścionek ;-).

she, You welcome ;-) no co, zawsze mam jakieś głupie opowiastki ;-)

Jak tak myślę,czemu teściówka mnie nie lubi, teraz już wiem ;-)

przykład, mama M. jestt "uczulona" na punkcie seksu, dopuszcza do siebie myśl,że jej synowie "to" robią.. ale jednak nie może o tym słuchać ;-)

Kupiliśmy dla psów kennel-klatkę ( taaka coby pies nie niszczył w domu) i składaliśmy ją, ja tak niefortunnie ją składałam,że wleciałabym do środka, mój mówi, Kochanie uważaj bo wlecisz, na co ja " Skarbeczku ja uważam,żeby nie wpaść, mina teściówki nie do opisania" druga sytuacja, z M. siedzimy na rodzinnym obiedzie, nagle mama M. mówi,że przechodził on ospę, czy coś i ma straszną bliznę w pachwinie,bo się drapał ciągle, na co ja wyskoczyłam jak Filip z konopii, " Kochanie jak to, ja nigdy tego nie zauważyłam"

i jak mnie nie kochać :zawstydzona/y: :ninja2:

Magda, jesteś boska :) A She zaraz sobie zapluje monitorek i będziesz jej musiała chusteczkę podawać :-D

Ale tak wiecie, mówi się, że się nie z teściową człowiek żeni, ale to się kurna ciągnie jednak...

Magd.a :laugh2: nie mogę z tą blizną szkoda, że nie mogłam widzieć miny twojej teściowej.
U mnie to normalnie na te tematy reagują i sami o nich bardziej rozmawiają, że ja z Ł ten teges niż my :-p

reklama
Do góry