reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mam pytanie do ciężarówek:
Dziewczyny miałyście tak, że codziennie od początku ciąży macie twarde podbrzusze, a nagle się zrobiło miekkie?? jestem przerażona, że coś nie tak, bo dziś wysprzątałam całe mieszkanie, łącznie z używaniem środków czyszczących i jak skończyłam, to padłam jak zabita... ;/ a teraz nie dają mi myśli "odpocząć", bo brzuch miękki, może coś się dzidzi stało przeze mnie, przez wysiłek...

Magd.a szalona ty ;p Ale widzisz temat slubu sie u Ciebie przewija :) Ja nie zamierzam tam na nic naciskac ale z drugiej strony czlowiek sie decyduje i stara o dziecko a nie mysli o zalegalizowaniu zwiazku..hmmm Ale kto zrozumie facetow ?

Silmi to jest powazna sprawa ;p Ciekawe co sobie Ci wszyscy ludzie o mnie mysla :O Ale Jeszcze godzinka i do domku :)))

dagne.. mam nadzieje,że wszystko będzie ok. Oszczędzaj się babo ;-) nosisz człowieka który będzie zarabiał na moją emeryturę :-)

Ael-Wychodzisz za mąż? Gratulacje wielkie :-D zrobimy Ci gdzieś bramę he he :-) a kiedy ten dzień ma być?₯ Dagne- Ty chyba babrałaś się w łazienkowych chemikaliach? To powiem Ci uważaj bardzo z takimi detergentami,tym bardziej jak jesteś w ciąży. Wśród moich znajomych była kobitka która właśnie czymś takim się tak podutruła,że wylądowała w szpitalu, tak więc naprawdę czymś takim mógłby zająć się Twój M. :-D ₯ Klari- gratuluję, połowy zdanego egz. ;-) trzymam kciuki żeby druga połowa też tak dobrze poszła :-)₯ She- nie wiem,czy pisałaś i czy mogę zapytać... ile masz lat? :-)

Truskawica można :) Ja tu jestem widze najbardziej zblizona do Magd.y wariatki ;p widze ze ten wiek tak ma :) 23 :) A dlaczego pytasz ? :D

A u Ciebie wyczytałam zainteresowania "Konie" :p Ja jezdzilam bardzo dlugo konno ;p

Ostatnia edycja:
she, nie wiem dlaczego tak uważasz,że ten wiek tak ma, ;-)
takie rzeczy to mama mi z genami podarowała ;-) po sylwestrze, smsujemy, pytam jej jak się czuje ona do mnie,że dochodzi, na co jej ,że nie pytam o intymne szczególy, ona mi odpisała DOCHODZĘ DO SIEBIE, wariatko" ;-)

she, to teraz szlifujesz umiejętności jazdy na konno ?;-)

Magda, póki nie przeszkadza mi brzuszek to chciałam pomóc mojemu w sprzątaniu...
Truskawcia, no właśnie korzystałam ze środka na kamień i standardowo płynu do wc... ale miałam rękawice i otwarte okno... mam nadzieje, że nic się nie stało... ;/

Magd.a kochana uwierz mi ze 9 lat jazdy ( ps bylam instruktorem zawody itp) nie poszlo na marne :)) Hmm w łóżku można dobrze wykorzystac te umiejetnosci :D Przynajmniej moj J ni enarzeka i lubi te pozycje kiedy to ja "pracuje" :D

Dagne nie martw sie na zapas ;* za chwile jakies ciezarowki nasze tu sie zjawia i Ci powiedza jak bylo u nich z brzuszkiem ;* Ja wiem ze napewno u ciebie wszytsko jest ok :) W takim razie stres na bok bo napewno on ma gorszy wplyw teraz ;)

reklama
Byłam się zrelaksować u mamusi na herbatce....musiałam odpocząć od m....chyba mam jakąś burze hormonalną bo strasznie mnie wkurza, i krzyczę na biedaka

Do góry