reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil ja robię trzy rodzaje dżemu truskawkowego: I wersja z kawą i II z imbirem i cytryną a III z octem balsamicznych-dla tych, którzy lubią kwaskowy i wyrazisty smak dżemu:-)

reklama
dajcie troche tego dzemu ja nigdy nie robilam :-) nie umiem :-) a ja tez mam meza kucharza :-) w sumie szefa kuchni :-)
no i co wlozylam do telefonu starego meza karte i co dzwonia z pracy ze mam jutro na popoludnie przyjsc a nie na rano ahhh wszystkie ranki mi zawsze zabiera zawsze cos wymysli bo to przyjaciolka szefowej...

no tez wole na rano a oni mi caly czas zabieraja i cos wymyslaja mam tylko 2 ranki w srody i piatki i co znowu mi zabrala a nie moge powiedziec nie bo zaraz wielkie ale maja ...wryyyyyyyy

magda napisalam pod wykresem wiadomosc odpiszesz ??

Witam :)
Jestem tu po raz pierwszy zatem proszę o wyrozumiałość.
Chciałabym rozpocząć starania o maluszka, jako że mój cykl trwa 26/27 dni nie bardzo wiem kiedy następują dni płodne. Gdyby któraś z Was miała podobny problem i znała odpowiedź będę wdzięczna za pomoc.

Atan ja też mam szefa kuchni i barmana:-), teraz wykonuje swój drugi zawód bo bardziej go lubi...

lena witaj! Napisz cos więcej o sobie....
Sil....spróbuj tego z kawą, naprawdę polecam. Nie musisz robić z całości, wystarczy, że dodasz do ilości np. na słoiczek

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry