reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Basati cieszę się,że Ci poprawiam humor.. na skarbie pytałaś kiedy zacznie wzrastać mi przy 33 dniowych cyklach temp zaczęła wzrastać 20dc..

reklama
Dziura wrzuć na luz ;-) dlatego ja się cieszę,że my jeszcze się nie staramy, bo się nie spinam nie nic.. Mój się nie stresuje :-) ale pewnie to przed Nami wszystko ;-)

Sweetapple, gratuluje! Ale mamy szczesliwe forum i jaki szczesliwy czas!
Fifka musisz dbac o siebie,troche odpoczniesz a pozniej w II trymestrze bedziesz biegac.

Witam wszystkie przyszłe mamy :-)

Dzień zapowiadał się u mnie (Łódź) pochmurnie, ale teraz jest strasznie ciepło... mam nadzieje, że u Was też....

dziuraWskarpecie nie dołuj się, pamiętaj, że jutro też jest dzień - GŁOWA DO GÓRY:happy:

reklama
Do góry