reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Całkiem dobrze się czuję. Nie czuję, ze jestem w ciąży, mdłości ustały, chyba, że myję zęby na pusty żołądek to mnie szarpie. Grzybka wyleczyłam, pęcherz też.

Z żelami to nie mam pojęcia, ale chyba można, one nie są plemnikobójcze. Wiem, że w ciąży można. Sama mam czerwony durexa i jakoś nic mi po nim nie jest, nigdy nie było...

reklama
A bo... naczytałam sie na necie takich rzeczy... że niby nie używac nic... a jak już coś to Białko kurze... no wybaczcie... bleee.... żeby rozbijac przed stosunkiem jajko i sie smarowac. No ochota na sex by mi przeszła. A tak jak mówie, czasem bez żelu ani rusz. także czekam na wasze opinie, doświadczone babeczki. SIl- dzieki!

A poza tym ciekawa jestem czy dziś coś bedzie jakieś przytulanki. Pewnie M. znów przyjdzie padnięty. A ja zresztą chyba też niemam ochoty...Boże... to ta psycha chyba siada.

Ostatnia edycja:
Okropne z tym jajkiem... Pominę, że wrażenia, ale chyba mało higieniczne... Nie wiem, czy oliwka nie zadziała tak samo, a masaż przy okazji ;) Na pewno nie wolno przy gumkach, bo obniża ich skuteczność, więc może przy starankach lepiej :p

Witam kobietki!!!
Mnie od wczoraj pobolewa podbrzusze... może @ się zbliża, czas pokaże...
A Ty Klari teraz zdawałaś prawo jazdy czy miałaś na nowo wyrabiane??? Ja zaraz obiadek zaczynam robić bo mój D o 17-18 będzie w domu... A dzisiaj bitki w sosie pieczeniowym, brokuły i ziemniaczki z koperkiem... mniam
Zyczę Wam również smacznego obiadku... pozdrawiam

Chodzę...chodzę...chodzę! Ale wolno XD
Zdem w szpitalu, naćpali mnie jedną kroplówką, pielęgniarki mają ze mnie komedię, jedna przez niemożność trafienia w moje żyły, inna przez niedowierzanie że małe może mnie kopać tak mocno w 22 tyg, a doktorka jedna zachwycała się moimi czarnymi włosami. No komedia XD
No ale z dzieciątkiem ok, wszystko prawidłowo 419 gramów żywej wagi i....iiii......IIIII!!!!!

reklama
Do góry