reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Soglam, super :) ładnie się rozwija i to najważniejsze

Poczarujcie mi na dziewczynkę, Magda, Mag... Ja się dopiero przy porodzie dowiem, ale niech będzie dziewczynka :)

reklama
Ael super, że żyjesz i gratuluję chłopaczka (wiedziałam, wiedziałam :) ) a do kiedy będziesz w szpitalu? już coś podejrzewają skąd te mdłości?

Big widziałam brzuszek, jest mega piękny :) cmokam go

Atan nie przejmuj się, ja już dawno Ci pisałam żebyś cierpliwie siedziała o czasu @, mi też tak spadła temp. w zaciążonym cyklu, nawet poniżej bazowej linii, ale to naprawdę o niczym nie świadczy, CIERPLIWOŚCI ŻYCZĘ!!!

a ja dziś byłam na badaniach, 7 strzykawek mi pobrali i jestem lżejsza o 300 zł, ale mam pakiet toxo, rózyczka, cytomegalowirus, WR, żółtaczka i badania moczu, aha i jeszcze grupa krwi, ale ze mnie utoczyli
a ja się nadal rozkoszuje myślą o bijącym serduszku

a powiem Wam jeszcze w tajemnicy, że już nie wiem jak mam uciekać przed moim mężem, zupełnie jestem aseksualna, a on wręcz przeciwnie :)

Donia, no to ładnie zabuliłaś, aż mi lżej na sercu, jak myślę, że miałam bezpłatnie i tylko za HIV zapłaciłam... I tarczycę, ale mi zwrócą to akurat... A próbowałaś się nie depilować? Tak odnośnie męża?

Donia, no to ładnie zabuliłaś, aż mi lżej na sercu, jak myślę, że miałam bezpłatnie i tylko za HIV zapłaciłam... I tarczycę, ale mi zwrócą to akurat... A próbowałaś się nie depilować? Tak odnośnie męża?

ale się uśmiałam :-D
włosy na nogach na niego nie działają, ale może zębów nie umyję a właśnie pomidorki z cebulą zjadłam :)

soglam gratuluję pięknej fasolki :) wygląda mi na dziewczynkę :)

Nie o nogach mówię :p ale na mojego też nie działa.. Hm.. A maseczka? Jak w reklamie Play chyba?

eh wiesz, to ten typ co "kocham cię taką jaka jesteś", tylko krew go obrzydza :)
no nic, trzeba zacisnąć zęby i przygotować się na wieczór ;-)
to dośc męczące ten brak pociągu sexulanego, czytałam o tym, że niektóre kobiety po zajściu w ciążę uważają, że facet swoje zrobił i nie jest potrzebny, i chyba ja się do nich zaliczam :-D

Sil bedzie dziewczynka:p niby na chlopaka ma sie wieksza ochote na cytrusy i kwasne rzeczy a na dziewczynke odpycha id miesa wedlin itp i ponoc ma sie wieksza ochote na nabial:p laski a tak swoja droga bo nie jestem w temacie AeIreda czemu jestes w szpitalu bo dawno mnie nie bylo i nic nie wiem:/ tule kochana ale najwazniejsze ze synek duzy zdrowy :) macie juz imie Big i AeI dla syneczkow??

A co do ucieczek od przytulanka hihi udawaj ze spisz:p i zmeczona jestes:p na mojego ta wymowka zawsze dziala:p hihi do czasu az mnie nie podgryza zeby zobaczyc czy faktycznie spie:p albo nagle mi sie zachciewa i nagle sie przebudzam hahaha

witam ponownie ;-).
Madziulek tak zdawałam jazdy teraz :happy:
Ael a nie mówiłam, że będzie chłopak :-) Gratuluję.!!!
Soglam śliczna kropeczka :-) Bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze i dzidzia się dobrze rozwija to najważniejsze :happy:
A ja miałam sen że byłam w ciąży <rozmarzyła się> ale najgorsze było to, że w tym śnie musiałam uciekać przed jakąś babą po schodach a później chciał mnie bić jakiś facet..

he he myślę o jednym piszę drugie :-D

Ostatnia edycja:
No z krwią w ciąży się nie uda :p
Ja to miałam ogromną ochotę, głównie, jak nie było wolno. Teraz zresztą też. A kobiety, które uważają, że zrobił swoje posyłają papiery o rozwód. Naprawdę. Znam taki przypadek.

Mag, to mnie pocieszyłaś. Mięso śmierdzi. Wędlina, no skoro muszę, a sery, maślanki itp w hurtowych ilościach :):):):)

Klari, Kropkę pokazywała Soglam, ja ostatnio nie dostałam zdjęcia, a i moje to nie taka kropka, 3 czerwca miała 58 mm, więc teraz ma pewnie z 10 cm :)

reklama
Sil ale się uśmiałam... dobry sposób ale na mojego chłopa chyba by nie zadziałało, chyba, że zapuściłabym się do granic możliwości ale to ja znów czułabym się mało komfortowo :p
Ael gratuluje zdrowego, dużego i silnego syneczka!! teraz już wiesz czemu tak boli jak kopie ;)

Do góry