reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Arosa będzie wszystko ok, ważne, że przynajmniej znacie przyczynę a to już połowa sukcesu.....
DZiewczyny widzę, że nie tylko mój P. ostro morduje gierki ale na całe szczęście tylko wtedy, kiedy ja zajęta jestem czymś innym a wtedy mnie informuje, że trochę sobie pogra...... Teraz molestuje FiFa11

reklama
no właśnie czytałam i aż sama do siebie się uśmiechałam "czy oby nie mowimy o tym samym facecie? hihi :) no ale nie on przeciez jest tu teraz tylko ze mną" :) no i jak tu ma być fasolka? moze my też same sie zaciązymy?

wrocilam ale naskrobalyscie ;-) byla burza w poznaniu dlatego nie pisalam leze czytam was i mowie cos mi tu smierdzi nie wytrzymam skojarzylam ze gdy pada kanaliza smierdzi ale ja czulam ja az w pokoju wiec pierwszy objaw ciazy wyczulony węch a w pracy to na kilometr czulam wacik z krwia ahhh mam nadzieje ze bedzie malo ekstrakcji w najblizszym czasie bo mnie to strasznie denerwowalo!! ;-)

Arosa bedzie dobrze trzeba byc optymista ;-) zycze mezusiowi szybkiego powrotu do zdrowia ;-)a tobie szybkich 2 kresek ;-)

K&M niesmuc sie w koncu z zaskoczenia cie wezmie albo zabierz mu konsole albo zacznij draznic sutki i zabierz sie za podniecanie go to wtedy rzuci ta konsole ;-)

moj na psp gra gdy ja na forum siedze ;-)albo gra gdy ma wolne a ja wpracy ;-)

Ostatnia edycja:
K&M pokręć się trochę, ponachylaj i może coś z tego będzie ;-) Na mojego to zawsze działa...
Pyscek, dziękuję z miłe słowa :blink: Też tak myślę i mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze. Musze go jakoś na to nastawić. Wogóle to nazwał mnie czarownicą, bo sama mu powiedziałam , że mi to na to wygląda i mówi, że wykrakałam a jak ja coś powiem to sie sprawdza :tak:
Atan, dzięki Kochana no i gratulacje :-)

Dziewczyny ja nie mialam cierpliwości.. pewnego pięknego ranka wystawiłam konsolę za drzwi.. i powiedziałam,ze albo konsola sama zmienia miejsce zamieszkania albo on razem z nią.. wybrał mnie ;-) potem pojawiło się nowe dziecko Xbox.. jednak już był w użyciu tylko jak mnie nie było w pobliżu, ewentualnie podczas @ czy jak gotowałam obiad ;-)

Teraz my z M. też na kompach siedzimy ja z Wami, a M. gra w jakąś " super hiper intersującą grę, ale w międzyczasie ogląda TV" ;-)

No cóż mężczyzni dojrzewają do 3 roku życia, potem tylko rosną i ich zabawki są coraz droższe.. niestety..

o tak facet jest całe życie dzieckiem niestety :-(

Atanku i jak się czujesz w nowej roli?:-)
K&M faceci ponoć już tak mają, niezależnie od wieku. Jeden lubi dłubać w samochodach, inny uwielbia Xbox-y, PS itp itd

jak na razie nos mam wyczulony na zapachy ;-) a tak to mam usmiech od ucha do ucha ;-)i rozpiera mnie energia z radosci ;-)
dziura niewiem czy ci dalam specjalne dla ciebie ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;-) :-D
musze sie uspokoic by niedac nic po sobie do 24 wydac ;-) by sie nic nie domyslal mezus ;-)a kumpela wymeczona telefonicznie przezemnie ;-)

reklama
hihi :) Dobrze ze nie jestem z tym sama ;) i Wy tez to znacie on teraz wlasnie jezdzi formula na psp nie dosc ze to drogie bylo to jeszcze non stop forule slysze ;) no ale moze faktycznie musze sie ruszyc i troszke zakrecic kuperkiem mu przed nosem :) zatem kochane ja tak pocicu bede sie wylaczac bo wiecie bedzie mi niezrecznie dzialac przy Was :)
dobrej nocki i trzymajcie kciuki - Starcie K. v Konsola roapoczęte

Do góry