Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nawet do pracy spokojnie iść nie można, bo od razu pełnio wiadomości namażecie
ja dzisiaj zrobiłam teścik owu. i myślę, że można go zaliczyć prawie do pozytywnych
myślę, że jutro będzie już TEN czas
tak, że trzymać za mnie kciuki
hi hi a miałam nie myśleć w tym miesiącu o tym
cóż nie udało się
i po co było się tyle denerwować (?)
a kto wie, może faktycznie bliźniaki
nooo i z prezentem na dzień taty świetny pomysł
też miałam taki pomysł- myślałam, że uda się mojemu Lubemu niespodziankę zrobić, ale dupa z tego :-( może na urodzinki zrobię mu prezent, bo ma w lipcu- jej ale by się cieszył :-) Dziękuję za fludiki, że o mnie pamiętałaś
z takimi fluidami uśmiechniętymi musi się udać
wiedziałam, że to będzie chłopak
niech zdrowo rośnie
widzę, że już Ci lepiej? Dowiedzieli się w końcu co Ci dolegało, czy to tajemnica lasu?
a nie możesz Ty ze swoim przyszłym mężem na zakupy chodzić?
chyba on już trochę duży na zakupy z mamusią ;-)
niu niu niu dziewczynka
zobaczysz, że Ci się uda i dopiero się zdziwisz ;-)
Dziecku zabraniać spotykać się z dziadkami nie powinnaś, bo dzieci dużą wagę przywiązują do dziadków :-) A Ty się nie przejmuj tylko rób swoje, by dla Ciebie, Twojego męża i dzieciątka dobrze było :-) a swoją droga pisałaś, że Twój maż ma teściową zawieść gdzieś… to widać kto kogo bardziej potrzebuje ;-)
czyżby komputer w roli głównej, współczuję wiem co czujesz mam to samo :-(a mój woli grać niż się z żoną poprzytulać:-angry: