reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan najszczersze gratulacje... Bardzo się cieszę! Wystarczyło trochę opanowania, prawda? :D Nasze dzieci będą w równym wieku! Super! :D:D:D:D Buziaczki dla Ciebie i dla maluszka. A pomysł z tą informacją dla męża świetny... Ale na pewno oboje zaczniecie płakać ze szczęścia!!! Parę dni temu też to przerabiałam!!! :p

Magd.a ja mam super teściową i teścia... Nie wtrącają się i wiem, że gdyby coś to zawsze mogę do nich przyjść... Są dla mnie jak rodzice... Mieszkamy z nimi, i więcej czasu spędzam z nimi niż z własnymi rodzicami... Teście są luzaccy, za to moi rodzice zawsze lubią mieć rękę na pulsie... :D Ale ogólnie spoko! :D

Strasznie mi się dzisiaj dobrze z Wami rozmawia :-), ale mój mężuś wraca za godzinkę i wiecie będę się zapładniała :-D (już mi pisał, ze mam się szykować) tak więc idę wziąć prysznic, posmaruję się czekoladowym balsamikiem, założę ładną bieliznę i poczekam na tego mojego zapładniacza :-D

Jutro na 100 % się odezwę i powiem czy dał radę :-D

Całuję i życzę spokojnej nocki.

reklama
Do góry