reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej wszystkim :-)
Jaki miałam dziś sen :-D śniło mi się, że byłam w ciąży i że miały być bliźniaki chłopiec i dziewczynka i pisałam do was na forum o tym. Później zaczęłam rodzić i urodziłam kurcze nie pamiętam czy chłopca czy dziewczynkę i że po tym latałam w ciuchach i się pytałam gdzie drugie dziecko przecież byłam w ciąży z dwoma i że któraś z was mi pomagała i niby z nią i jakimś chłopakiem do szpitala jechałam bo krwawiłam i miałam całe spodnie we krwi :-D A i nie rodziłam w szpitalu tylko w jakimś miejscu ale nie wiem gdzie. :-D

Zaraz doczytam co tu naskrobałyście ;-)
O widzę, że Lovce też się poród śnił. :-)
Dziurka trzymam kciuki za jutrzejszy albo środowy teścik. &&&&&&&&.!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kurczę Fiona brzuszek to masz cudowny ;) a że Ci boczki widać to się nie przejmuj ;) niejedna laska chciałaby mieć taką figurę w ciąży :):-D jak tak opowiadacie o obiadach to aż się głodna zrobiłam ;D Chyba odwiedzę każdą z was ;) bo zanim zjem swój to będzie koło 18 hehe:sorry2:

Gosiu a jakie leki dostałaś?

Klari wiesz, że sny o ciąży, porodzie i dzieciach są troszkę prorocze? Mnie i paru dziewczynom stąd śniły się dzieciaczki przed zajściem w ciążę. :-)

Ael jeszcze nic nie dostałam ze względu na ten wynik badania krwi który jutro mam odebrać także wiesz na razie jestem na etapie diagnozy wstępnej i dopiero zaczynam się leczyć :) Jak tylko będę coś wiedzieć to dam znać :) A jak tam twoje dzieciątko pewnie już duuży chłopak ?:)

Mam nadzieję, że się spełni ale z jednym dzidziusiem ;-). Dwójki jeszcze nie chcę :-p
Fiona śliczny brzusio i wcale nie tłuszczowy tylko dzidziusiowy :-)
Gocha głowa do góry Ael ma rację wszystko będzie dobrze i nie długo będziesz się nam chwalić II kreskami :tak:

Ostatnia edycja:
Ael jeszcze nic nie dostałam ze względu na ten wynik badania krwi który jutro mam odebrać także wiesz na razie jestem na etapie diagnozy wstępnej i dopiero zaczynam się leczyć :) Jak tylko będę coś wiedzieć to dam znać :) A jak tam twoje dzieciątko pewnie już duuży chłopak ?:)
No to pisz tutaj z nami częściej, no i żebym wiedziała co tam u Ciebie z tą tarczycą się rozwija.

Mój syneczek, skopuje mnie, co jest już normalne, już wykazuje pewne cechy charakteru o dziwo. A Ty kochana nie widziałaś wcześniej linku do filmu z mojego usg? Jak coś link USG. Nie chciał widocznie badania, bo łapał się za głowę i nie chciał się nawet ruszać za bardzo, a ja z resztą nie najlepiej się czułam w tym dniu, no i młody się ze mną solidaryzował :-D

Klari to ja Ci z całego serca życzę, by sny się spełniły :-D

Mnie się plany na obiad przesunęły na jutro :) dziś bobik :)

Fiona, ciążowy jak nic :)

Gocha, to spokojnie, naprawdę nie masz się co martwic, bo stres tylko zaszkodzi, a na pewno będzie ok.

Laura, a jakieś wspomagacze bierzesz? Obserwujesz cykl, testy owu? Czy spontan?

reklama
super filmik !! Fajnie go widać tak wyraźnie i faktycznie duży chłopak takie nogi ma długie :D:D
Klari mnie też ostatnio przesladują takie sny :D i to jeszcze niektóre są takie drastyczne że można by było film nakręcić :p

Do góry