reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael ale masz boski filimik i rzeczywiście profesjonalne badanie, ale to było 3D?
a i siusiaka ma wielkiego :-D
a ja na obiad mam paluszki słone bo nie mam pomysłu

reklama
Gocha mnie to rozbraja to że od razu po porodzie w normalnych ciuchach chodziłam i zastanawiałam się czy drugie dziecko jeszcze jest w moim brzuchu :-p.
Ja już dawno po obiedzie i znowu miałam fasolkę ;-).
I porzeczki zerwane i się jeszcze z godzinkę poopalałam :-) A jutro może u babci okna będę myć..

Doniu nie było 3d. Lekarz powiedział, żeby przyjechać później, to wtedy nie będzie zakłóceń by zrobić to badanie jeszcze raz.

Fiona ja Ci zaraz pokaże fałdy tłuszczowe (chociaż skryte), to po takich zdjęciach będzie utwierdzona, żeś laska nawet w ciąży, ot coo :p

Boże... ale narobiłam sobie smaka na fasolkę po brytońsku.... lecę do sklepu po składniki!!! (choć pewnie dopiero jutro ją zjem... bo zanim mi sie fasola namoczy....)

Boże... ale narobiłam sobie smaka na fasolkę po brytońsku.... lecę do sklepu po składniki!!! (choć pewnie dopiero jutro ją zjem... bo zanim mi sie fasola namoczy....)
Znajdź w sklepie fasolę białą w puszce, ona jest w zalewie, więc gotowa od razu do użycia. :-)

Fiona proszę masz moje fałdy tłuszczowe i poradnik jak je ukryć do zdjęcia XD
Zobacz załącznik 371366

Znajdź w sklepie fasolę białą w puszce, ona jest w zalewie, więc gotowa od razu do użycia. :-)

Fiona proszę masz moje fałdy tłuszczowe i poradnik jak je ukryć do zdjęcia XD
Zobacz załącznik 371366

Nie widze zadnych fałd na zdjeciu ktore dołonczyłas.Mi widac fałdy tłuszczu jak ubiore spodnie to oad guzikiem widac fałde i zawsze musze ubierac bluske luzniejsza.Jak siedze to tez widac Fałdy

Fionka prześliczny Twój brzuszek!!!!!!!!!!!!!!!!! żasnego tłuszczyku tylko pięknie rosnący brzucholek!!!!!!!!!
Ael Twoj też niczego sobie :-D :p chyba mnie namówiłaś więc spróbuje telefonem a mój rewelacyjnby samsung avila nie ma lampy błyskowej i nie wiem co z tego wyjdzie!!!!
A więc zaraz wracam

Ael Twoj też niczego sobie :-D :p chyba mnie namówiłaś więc spróbuje telefonem a mój rewelacyjnby samsung avila nie ma lampy błyskowej i nie wiem co z tego wyjdzie!!!!
A więc zaraz wracam
KOCHANA JA ROBIŁAM AVILĄ WŁAŚNIE POWYŻSZE ZDJĘCIE STOJĄC PRZY OKNIE XD XD XD!!!! Ahh trza mi było pisać, że to avila jest. Teraz nie masz wyboru jak zdjęcie zrobić i je wrzucić na forum pędziorem!!!

reklama
Fionka prześliczny Twój brzuszek!!!!!!!!!!!!!!!!! żasnego tłuszczyku tylko pięknie rosnący brzucholek!!!!!!!!!
A więc zaraz wracam

Teraz czekamy na twoj brzusio...Ale tu bedzie galeria brzuszkow ciazowych eh

Do góry