M
malutka306
Gość
Fifka myśl pozytywnie.... Musi być dobrze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam dziewczyny! Jakies fasolki??? Jak tak to gratki, dla nie wystaranych jeszcze zaciskam &&&&&&&&, dla niestarajacych sie jeszcze (magda), oby juz zaczely sie oficjalnie starac;-)
Dziewczyny witam Was piątkowo
Chciałam się chwilowo pożegnać, ponieważ już jutro o 6 wyjazda jeszcze wiadomo - pakowanie, kąpci, kąpci, strzyżenie mężusia i inne bzdety przed urlopowe
Nie będzie mnie do piątku w nocyudanego tygodnia i tego weekendu, mam nadzieję, że pogoda nam dopisze i nie będzie sakramenckich upałów ale słonko na mnie rzuci parę promyków, żeby chociaż skórę mi zarumienić ;p
Udanych starańno i szybkiego odczuwania dzidziusia dla wystaranych
![]()
Hej dziewczyny...
obudziłam się dzisiaj rano z plamieniem.... ide o 15 do gina zobaczyć czy wszystko dobrze... tak sie boje...