reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
o to moze bedzie prezent urodzinowy :-) ja nie nakrecam tylko mowie co mi ie snilo :-)

almafi lista fasolek u iwaska na blogu :-)

łooo magda ciężki temat dla mnie. torty i ciasta to nie dla mnie, wolę gotować. To ewentualnie strzelimy torcik z ziemniaczków, mięska i suróweczki:-D

Atanku ja piszę, że zaczynam się sama nakręcać. broń Boże, że Ty mnie nakręcasz;-)

Dzieki za kciuki, przydadzą się na póżniej :-) ja teraz psa leczę, nie myślę o zapładnianiu :-) dobrze mi tak jak jest :-)

Dziewczyny witam Was piątkowo :)
Chciałam się chwilowo pożegnać, ponieważ już jutro o 6 wyjazd :) a jeszcze wiadomo - pakowanie, kąpci, kąpci, strzyżenie mężusia i inne bzdety przed urlopowe :)
Nie będzie mnie do piątku w nocy :) udanego tygodnia i tego weekendu, mam nadzieję, że pogoda nam dopisze i nie będzie sakramenckich upałów ale słonko na mnie rzuci parę promyków, żeby chociaż skórę mi zarumienić ;p
Udanych starań :) no i szybkiego odczuwania dzidziusia dla wystaranych :)

reklama
Do góry