• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

bno jestem w domku on nie dotarl podal mi prze telefon funkcje omijajaca ten czujnik maz jest na mnie zly bo ja od 2 dni taka wredna chodze wszystko mnie drazni i sie wkurzam a on odrazu obrazony ja mu wytlumaczylam ze to przez chuba hormona a on wiadomo...

dzisa sliczna tylko jakos nie widze jak onqa lezy nieznam sie jeszcze ;-)

reklama
Zobacz załącznik 372336 Troszkę może byc nie wyraźne bo zdjęcie jest robione telefonem...
A no i jeszcze chciałam się pochwalic, że teściowa zaproponowała nam, że fundnie nam USG 3D około 20 tygodnie :-)
A teraz już uciekam chociaż z miłą chęcia posiedziałabym z Wami. Dobranoc!!!
No to tylko się cieszyć :-D
Spokojnej nocy Madziu :*

Jak my jedziemy do moich rodziców, to ojciec albo matka zawsze pieniądz mi dają. Już nie mam siły na nich. Też fundnęli mi usg tydzień temu i dadzą pieniądze na 3d za miesiąc. A jeszcze czego oni nie kupią dla małego.

witam was dziewczyny sorry że tak późno pisze ale dopiero wróciłam z pogotowia mam nogę w gipsie masakra.

ojoj współczuję <głaszcze>:-*

a ja zjadlam pite z marchewka i czerwona kapusta i sosem czoskowym i i mieskiem ;-) i jak to natalka ma zawsze gdy sie naje ma rumience ;-)na puliczkach ;-)

zycze milej nocy ;-) i owocnej dla staraczek ;-)

Cześc dziewczynki... ja jak zwykle w pracy..... Pocieszam się, że dzisiaj piatek i o 15 mam weekend :-) - który zamierzam świetnie spędzić z moim mężulkiem....

U mnie pogoda do bani, leje, jest ciemno - po prostu brzydziuchno :-(

A co tam u Was... ???

witam porannie ja juz w pracy do solida dzwonilam zglaszalam usterke by dzisiaj przyjechali naprawic ahh ale mi sie spac chce ;-)
zycze milego dnia ;-)
dziurka i jak testujesz dzisiaj znowu czy nie ?? czekasz do soboty ??

a u mnie sloneczko i zimny wiatr ;-)

witam moje panie, u mnie rano padało ale sprawalam na pogodynka.pl i ma juz byc tylko lepiej i faktycznie widze ze niesmialo slonko sie wychyla ;) ja dzis pracuje z domu wiec bede ogarniac w miedzyczasie domek aby miec weekend wolny tym bardziej ze mamy jutro wesele przyjaciela mojego M.
ja wczoraj po pracy spalam i spalam i spalam :) brzuszka tez nie widac jak narazie ale z tego to sie akurat ciesze :) piersi troche pobolewaja i przybylo mi juz w nich 2 cm bo robilam sobie mierzenie :)

witam dziewczynki wieczornie :)

Ael jest taka maść na rozstępy Fissan, można dostać ją w aptece i Superpharm, jest rewelacyjna a ja ją stosuję profilaktycznie. Może teraz i lubisz swoj rozstępy ale później możesz mieć z nimi problem, np z wyjściem na plażę

Magd.a jak piesek???

Donia dzięki ,że pytasz :-) pies już dobrze :-) chodzi w kołnierzu, ale tylko jak jesteśmy w domu, bo niestety nie zostawie go w tym jak wychodzimy, bo nic by nie zjadł, ani by się nie napił więc zawinęłam mu nogę opatrunkiem :-)
Ale dziś już wesoły jest zaczepiał dużego do zabawy :-) ale duży chce mu wylizywać tą łapę :-)

Zobacz załącznik 372336 Troszkę może byc nie wyraźne bo zdjęcie jest robione telefonem...
A no i jeszcze chciałam się pochwalic, że teściowa zaproponowała nam, że fundnie nam USG 3D około 20 tygodnie :-)
A teraz już uciekam chociaż z miłą chęcia posiedziałabym z Wami. Dobranoc!!!

Magdalena śliczny maluch :-) i jacy teściowie dobrzy :-)

Magd.a widzisz, piesek czuję się już lepiej.... Ja tez strasznie dbałam o swojego pieska, który był ze mną 15 lat. Niestety byłam zmuszona go uśpić (tzn. moi rodzice) bo był bardzo chory i cierpiał - lekarz powiedział, że nie ma szans na polepszenie zdrowia (w ciągu 5 dni przestała mu działać wątroba) - więc podjeli decyzje o uśpieniu (dokładnie 09.03.2010r.) Przeszło tydzien nic o tym nie wiedziałam, bo wtedy już mieszkałam z mężem oddzielnie. Rodzice bardzo bali się mi o tym powiedzieć. Poprosili mojego męża aby jakoś mi to przekazał, bo oni nie byli po prostu wstanie. Przeżyłam to bardzo żle... Mimo, że minęło już wiele miesięcy to zawsze jak wchodze do domu rodzinnego to mam odruch podnoszenia torby do góry bo Rokuś tak wysoko skakał, jak mnie widział... Niestety takie rzeczy już nie wrócą.

Tata zakopał go w lesie (w miejscu, które jest dla nas dość ważne).. Przykrył dużym kamieniem i powiem Ci, że wokół tego kamienia urosły bardzo ładne fioletowe kwiatuszki :-)...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry