reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No ja po tych przejściach z Rokusiem to nie chce już psa... zresztą zadnego zwierzaka - nie chce po prostu przechodzic tego co przeszłam...

reklama
nie smutac mi sie !! niestety zwiezaczki odchodza ale zawsze beda w naszej pamieci ;-)
a ja mam lenia do kwadratu ;-(

Ja też sobie tak mówiłam, jednak dom bez zwierząt jest pusty jak dla mnie i nie może nazywać się domem :-)

Atan mam to samo, marzę tylko żeby się spać położyć :-D

Witam się pięknie!
Ael, magdalena no to dziewczyny cieszyć się, że ktoś chce dawać i brać, się nie oglądać!
Atan czekam do poniedziałku, wcześniej nie ma co bo już raz zrobiłam a potem znowu lekka załamka.
Magda, malutka ja miałam suczkę, która zdechłą mając zaledwie 13 lat i też tak jak malutka nie mieszkałam z rodzicami i dowiedziałam się parę dni po fakcie. Teraz mam mojego drania, strasznie kochanego ale niestety chorowitego.

Ale miałam sen. Śniły mi się testy ciazowe i II kreseczki. Szkoda, że się obudziłam

Witam :-)
Dziurka to może był proroczy sen. ;-) trzymam kciuki &&&&.
Magdalena to super, że dzidzia zdrowa :happy:. A jaka słodziutka.
A mi Ł powiedział, że po jego wypłacie pomyślimy o króliku bo mu mówiłam ostatnio, że bardzo bym chciała. I choć bym miała pieniądze z pod ziemi wyciągnąć to wyciągnę. :-p

Klari o ile ja bym dała żeby było jak piszesz.
Też miałąm króliczka, takiego czarnego malutkiego. Właściwie to wzięłam go bo nikt go nie chciał, był troszke chory, nieporadny. Żył biedaczysko dwa lata, okazało się, że miał wadę serca. Serducho rosło ale nie miało gdzie się podziać i dlatego tak krótko żył.

magda co do spania probowalam na fotelu dentystycznym ale nie wygodnie :-(

dziurka mi w cyklu zafasolkowanym tez snily testy ze robilam ich strasznie duzo ale z 4 pamietam wyniki ze lekkie, 2 brak kresek i na koniec dwa testy dwie wielkie krechy :-) wiec trzymam dziurka bys miala tez proroczy sen :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziura powiem Ci ze mi w nocy przed testowaniem tez sie snil test i II i potem bach i sa :) oby to byl proroczy sen

reklama
Atanku zobaczymy, do poniedziałku dużo czasu. A teraz koniec o tym bo się nakręcam.
Klari możesz śmiało mnie dopisać w testujących na poniedziałek, znaczy się 18.07..moje urodziny..26:szok:

Do góry