reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Plany mamy o tyle, że chcemy ten dzień spędzić razem. To dla nas o tyle wazne, że ostatnio męża wiecznie nie ma, bo załatwia coś do domu. Na pewno nie kupujemy sobie prezentów czy coś takiego. Może wyjdziemy gdzieś na kolację, zobaczy się

reklama
Fifka wylądowała na szybko u ginki, bo plamiła, ale jest ok. Słoneczko jest w 7 tygodniu, nie wiem co jeszcze. Ael była u ginki i też jest bardziej niż ok :)

A i jeszcze Dziura nie chce testować, ale nadal brak @.

A co do tej naszej rocznicy. Był plan jechać do Krynicy, ale ja kiepsko znoszę podróże, zresztą znowu mam prikaz leżenia... A Wy, Pyscku, jak planujecie rocznicę uczcić?

Co robicie na obiad, szukam inspiracji

My nie mamy planów wyjazdowych rodzice jedni i drudzy chcą się spotkać z nami i uczcić rocznice grilem ... ale jeszcze zobaczymy :)
a co do obiadku nic nie gotuję jedziemy na noc na rybki z mężęm i moim bratem i będą kiełbaski i inne smakołyki :)

reklama
Kurcze, Pyscek, jesteś genialna, nie pomyślałam o rodzicach... Hm.. Muszę to zweryfikować :p I chyba sobie zrobię parówki w cieście naleśnikowym :)

Do góry