reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzięki dziewczynki:-) Kochane dostałam dziś @ a cykle mam nieregularne.Niby wyszły dwie kreski mocne:-( Miałam takie paski do sprawdzenia owulacji. Chciałabym żeby wkońcu się udalo:-(

reklama
Aj... próbujemy z teściami ustalić pewne zasady... innymi słowy staramy sie sprawić żeby się od nas odczepili i zajęli się własnym życiem. Tyle ze oni nie odcięli od mojego m. pępowiny i mają z tym problem. Oj szkoda gadać... rozmowa przebiegła niby nie najgorzej ale ja nie wierzę ze to się zmieni - było słychać po tym co odpowiadał ojciec...

Ja po prostu bronie się rękoma i nogami przed ich wtrącaniem bo boje się że będą mi tak samo dyktować co mam z dzieckiem robić.

Fifka kochana mam tak samo tylko że ja na każdym kroku z mężem im uświadamy że i tak na próżno ich gadanie.Narazie jest spokój ale to tylko chwilowe:/

ojojoj fifka biedactwo <glaszcze>niedaj sie ;-) !!

ewelka no to wspolczuje na nastepny cykl ````~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~by byl owocny ;-)

Nie no... my też już z nimi walczymy od dawna... ale teraz zaczeło się robić już naprawdę nie fajnie... my mamy możliwość się wyprowadzić ale chcemy to zostawić już na kompletną ostateczność. Na razie robimy po prostu bardziej zdecydowane kroki.

Atanku nie bardzo moge się wyznać z tego wykresu... :zawstydzona/y: kiedy to miałaś tą owulację trafioną a kiedy ostatni sexik? :-p

Doniu a czy to jakies badania trzeba zrobić? bo ja własnie się zastanawiam - w sumie żadnych badań ardziej szczegółowych nie miałam robionych. teraz dopiero pani gin zaczeła cos przepowiadać o hormonach przysadki i nasienia, a miedzy czasie cos powiedziała o tym leku. wiec teraz nie wiem czy najpierw lek, czy moze badania a dopiero później jakies leki.

Od poniedziałku lutkę mam brać przez 5 dni, wiec przynajmniej @ powinna być w terminie. Choć może nie będzie...

reklama
monis 87 to do Mnie? czy do Atan
"Atanku nie bardzo moge się wyznać z tego wykresu...
embarrassed.gif
kiedy to miałaś tą owulację trafioną a kiedy ostatni sexik?
p.gif

Do góry