reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nie on mnie cały czas zdradzał kochana wczoraj się o tym dowiedziałam i przez to poroniłam bo wkurwiłam się masakrycznie . Całą noc przepłakałam bo ja go nadal kocham mi pisał ze mnie kocha a spotykał się z inna i jej to samo mówił.

słoneczko <głaszcze>biedactwo przykro mi nie wiem jak ci pomoc :-( czuje sie bezradna ale wiec ze lacze sie z toba w bolu :-*

a ja myslam ze pospie jak w czoraj a co chwile sie budzilam:-(

Słoneczko nie zasługuje na Ciebie :-* znajdziesz takiego, który nie będzie stawiał warunków,żeby być z Tobą :-)

słoneczko ale ty byłaś u lekarza że wiesz poroniłaś? Bo jeśli tylko dostałaś krwawienia to zasuwaj do lekarza bo byc może maleństwo wciąż jest.

Słoneczko20, Fifka ma rację jeśli to tylko krwawienie to szybko jedz do lekarza...

A tak na marginesie Fifka, kiedy robiłaś test ciążowy, który pokazał Ci II kreseczki??? Długo się staraliście o dzidzie????

Malutka test polazł mi II kreski 15 czerwca i to był mój 36dc, tyle że ja miałam nieregularne i długie cykle, a w tym ciążowym nie używałam testów owu więc nie wiem czy to był termin @ przed czy po... A staraliśmy się 11 cykli.

Słoneczko przepraszam, ze to napiszę, ale cos mi nie pasuje. Nie da sie tak na zawołanie poronić... a jeśli tak u ciebie tak się stało, to ktoś na górze chciał ci coś bardzo wyraźnie pokazać...

Dziękuje Fifka za informacje... no ja mam teraz 32 dc. Niestety moje cykle trwają od 35-40 dni... i mam nadzieje, że ten będzie szczęśliwy.... A czy czułaś się jakoś inaczej???

No mi też sloneczko20 coś nie pasuję... mimo, że nigdy nie poroniłam... ale jakoś dziwnie to wszystko brzmi... Ale życzę Ci wszystkiego naj naj naj...

reklama
Cześć dziewczynki:-) Słoneczko strasznie mi przykro :-( Zgadzam się z dziewczynkami ,że Bozia czuwa nad tobą i może to jakiś znak. trzymaj się kochana:-(

Do góry