Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Malutka jedyny mój objawy jakimiałam to odrzucenie od moim ulubionych malinek (żelek odsypanych drobnymi drażetkami) ale wtedy nie skojarzyłam tego z ciążą. (,)(,) bolały ale przed @ też bolały... ogólnie objawów brak. A w styczniu tego roku miałam taki cykl ze miałam wszystkie objawy książkowe na ciąże i nawet dziewczyny już mi gratulowały bo @ spóźniała się 10dni i ciąży nie było... Więc spokojnie... mój udany cykl był kompletnie wyluzowany i ja nawet nie wiedziałam kiedy @ powinnam dostać.
Ja ogólnie jestem bardzo przeciwna różnym atakom na forum... ale słoneczko napisała tylko pobieżne informacje i uciekła... a to wszystko jest strasznie mało prawdopodobne... ale przepraszam ja nikogo nie atakuję tylko takie są moje odczucia... ja poroniłam i wiem, ze to z dnia nadzień się dzieje tylko mi te zgranie wcześnie nie pasuje... bo zdrowa ciąża nie dałaby się tak szybko wygonić.
Ja ogólnie jestem bardzo przeciwna różnym atakom na forum... ale słoneczko napisała tylko pobieżne informacje i uciekła... a to wszystko jest strasznie mało prawdopodobne... ale przepraszam ja nikogo nie atakuję tylko takie są moje odczucia... ja poroniłam i wiem, ze to z dnia nadzień się dzieje tylko mi te zgranie wcześnie nie pasuje... bo zdrowa ciąża nie dałaby się tak szybko wygonić.