reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

oooo to super myslalam ze dopiero sie starasz hihi <glupiutka natalka> ale wpadlam :-) trzeba dac suwaczek wtedy sie nie pomyle wiecej :-)

mijenka nie jestes dziwna tylko ona moze myslalA ZE JEJ KUPISZ TE BUTY CHCIALA BYC ZACHLANNA <glaszcze> wspolczuje takiej tesciowej ...

lovka mam podobnie tesciowa nie lubi tamtej synowej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Atanku ona dobrze wie, że kasy nie mamy (ostatnie 100zł do 31go) ale chodzi mi o to, że jak ja mówię, że nie mam pieniędzy to nie kupuję...
a ona nie dość, że niby kasy nie ma to na dzisiejsze zakupy wydała 250zł
eek.gif

to po co mówi, że nie ma kasy?? żeby się pożalić czy jak??

heh a my mamy inny problem... Kasę mamy... tylko oboje nie umiemy oszczędzać i nie ważne ile zarobimy zawsze jest za mało :-D Więc poczęści rozumiem twoją teściową...

Fifka to też nie o to chodzi, że nie umieją oszczędzać... jakby to wyjaśnić?
stać ich na ratę kredytu ok, 1000zł, stać na pomaganie nam, na utrzymanie mieszkania i zaspokajanie potrzeb mniejszych lub większych...
ale po co jęczeć, że nie ma się pieniędzy a za chwilę wydać tak o! 250zł na w gruncie rzeczy zbędne pierdoły?

czasem mi się wydaję, że tak naprawdę ona nigdy nie doświadczyła tego, co to naprawdę znaczy nie mieć kasy i na głupi chleb ciułać ostatnie drobne ze wszystkich kieszeni...

czemu mi nikt nie powiedzial ze malowanie stupek (frencz) jest takie trodne w ciazy po jednej nodze sie zmachalam jakbym biegla na przystanek a po 2 stopie zaczol mnie brzuszek bolec od zgiecia sorki dzidzia nie pomyslalam ze zgiecie sie w pol ci zaszkodzi tak mowie do dziecka ahh ale boli ;-(

sloneczko...wspolczuje bardzo :( ale pamietaj, ze lepsze musi nadejsc! 3maj sie

dziewczyny, z moich niesamowitych wyliczen wychodzi, ze moze jutro, pojutrze bede miala owulke. takze prosze od jutra mega duzo fluidkow mi przesylac :) milego wieczorku!

witam dziurka dziekuje bo sie martwie myslalam ze mnie ael pocieszy a jej od wczoraj niema ;-( tez sie zastanawiam caly czas juz mniej boli chyba nie zaszkodzilo to dziecku nie??
dziurka a jak u ciebie ?? juro testujesz czy juz dzisiaj nie wytrzymalas ??

milia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Do góry