reklama
wieczorowo się witam i sie pytam gdzie jest AeL?
A co stęskniłaś się? Ja z Tobą nie gadam póki testu nie zrobisz
witam dziurka dziekuje bo sie martwie myslalam ze mnie ael pocieszy a jej od wczoraj niema ;-( tez sie zastanawiam caly czas juz mniej boli chyba nie zaszkodzilo to dziecku nie??
Atan dzieciątku nic nie jest, bo jeszcze jest malutkie. Bolą Cię wiązania od macicy bo biegłaś, więc te naciągnięte już mocno, naciągnęły się bardziej. Wiec spodziewaj się przez większość ciąży takiego ciągnięcia w podbrzuszu, które de facto różni się od zwykłych kłuć. A więzadła to więzadła, rozciągają się i po prostu czasem bolą (no szczególnie kochana jak zgięta byłaś przez większość czasu a potem zafundowałaś sobie bieg
Słoneczko przykro mi, że tak się stało. Widocznie tak musiało się stać, pomyśl czemu.
Już nawet nie można sobie zrobić wolnego od forum, mamuniu nooo
ja nie biegalam tylko po malowaniu i zgieciu mialam wrazenie ze biegalam taka zmeczona bylam ;-) tesknilam ael ;-)dziekuje;-)
No tak kochana ale się zasiedziałaś w jednej pozycji a potem pewnie za szybko rozprostowałaś, no i masz babo placek
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
niop ;-) ale sie wystraszylam ze hej ;-) a ja sie wtorku doczekac nie moge bo ide prywatnie do ginka ciekawa jestem co i jak czy mi usg zrobi :-) i czy uslysze serduszko ;-) ael w ktorym tygodniu mozna spodziewac sie plci dziecka bo chcialabym na urodziny wiedziec mam 9 pazdziernika ;-)
Atan mi lekarz powiedział, że termin porodu będę mieć mniej więcej na początku drugiej połowy lutego. 12.02.2011. Z miesiączki wynika inaczej i z jego obliczeń też. Słyszałam już serduszko, bardzo cichutko. To początek 11 tygodnia. A suwaczek mi pokazuje połowę 8 tygodnia...
reklama
Podziel się: