reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Oo soglam tesknilam za tobą współczuję ale super że masz takie dobre nastawienie:-* trzymaj się:-* i przesylam fluidki na nowy cykl by się udało i żebyś miała zdrową fasoleczke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

Witam :-)
Jak nie mierzyłam temp to spałam i do 10 bez przerwy a teraz to d**a a nie mierzenie.. :wściekła/y:
Soglam to dobrze, że myślisz pozytywnie i mam nadzieję, że się uda kolejny raz i już do końca będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki :happy:
Dziurka pewnie nie chce się pojawić bo ją będziemy męczyć o test :-D
A mnie strasznie sutki bolą.. Aż tak to nigdy nie bolały.
Atan a jakie te baletki kupiłaś i torbę.?? Pochwal się.! :-)

Klari... nie nakręcaj się proszę :-) mnie też sutki bolą :-D ale u mnie to przedokresowo :-) a dodatkowo teraz lewy boli a prawy swędzi :-D

Klari no mnie też coś wszystko pobolewa... Dziś na dole brzuch boli tak jak do okresu i sama już nie wiem, a do niedzieli (testowanie) troszkę czasu pozostało... dlatego trace nadzieje...

Magda nie nakręcam się ;-) wiem, że to pewnie na @ jak zawsze. W czwartek jadę nad morze i jak do końca pobytu się nie pokarze to będę testować dopiero.

reklama
Do góry