reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dla mnie to najważniejsze jest żeby chrzestnym/chrzestną był ktoś z rodziny bo z tymi przyjaźniami różnie bywa, a później szukaj wiatru w polu przy komunii... Z rodziną nawet jak się pokłócicie czy coś to jednak rodzina.

Ael dzięki za słowa otuchy! Właśnie kupiłam gerbera i kisiel. Zobaczymy jutro czy pomoże. Zaczne od gerbera bo jak pomieszam to będą kolorowe pawie :-)

Milia ja miałam dziś ryz smażony z kurczakiem i warzywami. :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry!

Dzisiaj cały dzień byłam rozdrażniona, w drodze powrotnej z pracy płakałam, nie wiem czemu. W pracy też ludzie mnie wkurzali...W ogóle cała podminowana dzisiaj chodzę. Czy to tez zbliżający się okres? Czy coś innego? brzuch mnie troszkę boli, ale nie aż tak bardzo. I mam taką mleczno-białą wydzielinę, ale to chyba znaczy, że idzie okres co nie?

Pozdrawiam

Karolina to może być na @ jak i na fasolkę tak mi się wydaje czekaj cierpliwie do dnia @ i zobaczymy. Mam nadzieję, że to jednak na fasolkę trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witajcie laseczki.Ja juz po pracy i nawet zleciało.W czoraj byłam na pogotowiu bo tak mnie kuło na przemian bolało podbrzusze i sikałam co 5 min.Wystraszyłam sie i pojechalismy do szpitala.Pani doktor zbadała mnie i zrobiła USG i stwierdziła ze z dzidzia wszystko w jak najleprzym pozadku macica wszystko pozamykane tak jak powinno byc skutkiem bolu była macica i miesnie brzucha ktore sie podnsza i rozwijają na skutek rosniecia dzidzi itp.Mam wziasci cos podobnego do polskiej nospy i powinno przejsc,
Moj M sie wystraszył tak jak i ja ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczyło a dzidzia skakała jak piłka moj M był przeszczesliwy

Cześć Dziewczyny :) Jestem nowa na forum, ale bardzo się cieszę że mogę do Was dołączyć:tak: Kilka dni temu zapadła decyzja - czas postarać się o baby :laugh2::laugh2::laugh2: O nasze pierwsze baby... Więc w temacie jestem zielona, choć nie ukrywam, że zaglądam do Was już od jakiegoś czasu :sorry2: Strasznie miło tu u Was :tak:

Fiona dobrze że wszytko w porządku. Wystarczy tych złych wieści na dzisiaj!

Witamy Aga i powodzenia w staraniach!! Na początku proponuje przejść się do gina i powiadomić go o tym fakcie. Sprawdzi na USG czy wszystko jest w porządku a później działajcie! Na początku nie polecam mierzenia temperatury czy testów owulacyjnych. Na razie spróbujcie na spontana :-D

Aga witamy ;-) pytaj o co chcesz najpierw powiedz cos o sobie ;-) i jakie masz cykle regularne czy nie czy zaczelas siebie obserwowac ? np. mierzyc temperaturke i patrzec na śluz?? ;-)

a ja przezylam dzien w pracy dla dziecka jak tomi przypomialyscie zrobie wszystko ale ponazekac musialam bo tak mam ale zacisnelam zabki i dalam rade ale nadal nieciekawie sie czuje.., ale pocieszam sie ze jutro ginek i zobacze raczej serduszko ;-) i dlatego ze dzidzia rosnie sie zle czuje ale ciesze sie ze doszli od czego mam ten katar ze to alregia i od kiedy biore zrtek nie psikam i dziecko ma spokoj z moim katarkiem ;-)

a co do chrzcin to u mnie bedzie przyjaciółka z ktora znam sie od 5 roku zycia ;-) a chrzestnym brat michala ;-) nie licze na prezenty i nie wnikam kto ile chodzi do kosciola ;-) ale zastanawialam sie kiedy robi sie chrzest jak dziecko ile ma miesiecy?? ja chce mala uroczystosc ale malej sie nieda bo zaduza rodzina meza ;-( bo u mnie to spokoj siostra brat z rodzinka i rodzice ;-) a jedzonko zrobi mezus w koncu kucharz ;-) a co do tortu nie mam wybranego ;-)

Donia super ze wszystko dobrze u ciebie bo dzisiaj to same zle wiesci ahh ciezki dzien ;-(

dziurka mialas dzisiaj ja siem niecierpliwie !! oszukalas nas powiedzialas ze dzisiaj a ja glupiutka czekala i sie nie doczekala ;-(

Dajcie spokój Dziurce... ja też sie niecierpliwie ale nie naciskajmy jej... zrobi test wyjdzie jedna kreseczka i będzie jej przykro... Ona ma racje jak bedzie to będzie nie ważne kiedy test zrobi. My to cwane jesteśmy, bo część już w ciąży ale ja pamiętam jak testowałam i mimo objawów była jedna kreseczka... mniej boli jak @ przychodzi...

Atan trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!!

Ostatnia edycja:
reklama
cześć robaczki:-D
to może dla odmiany ja się pochwalę dobrymi wieściami coby nie wiało smutkiem tutaj;-)
otóż wystarałam się w końcu o pożyczkę na szkolenie z urzędu pracy a co fajniejsze zaoferowali mi pracę w salonie po odbyciu szkolenia<jupi>:-D

Do góry