reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

lauraa spokojnie, ja wiem, że to przykre jak coś planujesz a tu doopa blada. Poza tym nie podchodz do tego, że w danym dniu musisz i już bo masz płodne. Ja co prawda wyznaję zasadę "na spontan" i póki co to efektu nie widać ale tu nie o to tylko chodzi...Chodzi też o Twoje własne zdrowie psychiczne bo jak zaczniesz wszystko planowac i robić pod Fasolkę to zwariujesz.
Trzymaj się ciepło no i zdrowo, trzymam &&&&& za Twój szybki powrót do zdrowia i staranek

reklama
Witam :-)
Coś się działo ciekawego.? Jakieś nowe rewelacyjne wieści.? Jak tam nasze ciężarówki.?
Widzę, że tu temat ciuszków się zaczął :happy: Ja też uważam, że się nie opłaca wydawać nie wiadomo ile pieniędzy na maluszka bo on i tak szybko wyrasta z ubranek. I też pewnie będę miała po kimś ubranka :-)
U mnie dziś dzień pakowania ostatnich rzeczy i wreszcie odpocznę nad morzem :-)

Klari Fasolek chyba żadnych ale Fifka znowu zaczęła wczoraj plamić i była na ostrym w szpitalu. Tam odesłali ją do domu no bo jak bierze już dupka to zdaniem lekarza wystarczy, poza tym on tam krwawienia nie widział. Teraz Fifcia jest u dżina bo dziś znowu zaczęło lecieć i czekamy na wieści od niej....

Burza idzie :-) już nie mogę się doczekać... :p

Laura no stress :) oby Ci ten fervex pomógł . Jak wrócisz do domu to wypij herbatke z miodem i cytryną :)

A co do tych ubranek i ogólnie wyprawki dla dziecka to jak kogoś stać to niech kupuje skoro tyle radości z tego ma:)
Ja nie mogę narzekać bo na mojej ulicy jest sklep z nowymi ubrankami i akcesoriami dla dzieci i "second hand" tylko z ubrankami dla maluchów .Orientowałam się to ceny są do przyjęcia. No i oczywiście dużo dzieciaczków w rodzinie :D

Mam nadzieję ,że Fifka da znać co i jak u tego lekarza ...
Jakiś przykry ten Lipiec :(

Co do przeziębienia i staranek :-) jedna z Nas zaszła w ciąże właśnie podczas przeziębienia :-D

Fifka trzymam &&&&& moocno :-)

Kasia. natka oglądałam Twój profil na FB ;-) aleś Ty ładna :-p

reklama
Generalnie to ja byłam przeziębiona :p znaczy grypsko mnie położyło na amen. I leki brałam, a już w ciązy byłam, tylko nie wiedziałam, wiec Laura, spokojnie, nic nie szkodzi, tylko Twoje samopoczucie.

Fifka, czekam niecierpliwie :)

A co do ciuszków. Ja dostałam masę od kuzynki, ale sądzę, że za małe będą, ale... Sama kupiłam za 100 zł tyle rzeczy. Właśnie w ciucholandach. Jakoś mi to nie przeszkadza. Bo co? Bo nie firmowe? Akurat większość ma metkę z H&M, ze Smyka, czy Pinokio. I naprawdę są śliczne.

Do góry