reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja też chcę FB, której nie mam :)

A może już po owu, ja się nie znam, ale powinno się robić codziennie, a skoro miałaś przerwę... Ale ja nie wiem

reklama
Dziewczyny trzymać kciuki, za jakieś pół godziny wyjdę do kosmetycznego po raz pierwszy od 1,5 miesiąca. Zobaczymy czy mdłości się będą utrzymywać na sklepowej małej eskapadzie.

Dziewczyny powiedzcie mi, czy do Was na FB piszą jacyś obcy kolesie z zagranicy ? Mnie się uczepił Egipcjanin i już nie wiem jak go spławić :-D ale przynajmniej angielski szlifuje :-) hahaha

Ael znowu trzeba nogi ogolić ? haha ?

Sil mnie dżin kazał zacząć robić testy owu od 9 dc aż do 20 i obserwować
Ael.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&mosz babo
A co mi kuupiiiszz?:-D
Magda pokazuj się i to już i tego arabka tyż.

Kasia, śliczna jesteś :)

Ael, powodzenia :) Bo tam zapachy powalają...

Nie odpisuj Egipcjaninowi :p Albo każ mu wiarę zmienić, albo napisz, że zjesz jego wielbłąda, choć jak opacznie zrozumie, to się nie uwolnisz :p

Sil dopiero po chwili zrozumiałam o co chodzi z wielbłądem :-) zboczuch :-)

Pewnie chce żebym mu dragi przez ganice przeniosła hahaha :-) chyba,że któraś jedzie ze mną na wycieczke do Egiptu albo któreś :-D nie no żartuje :-)

Noo zgadzam się z dziewczynami że piękna z Ciebie dziewczyna :D:D
AAa Ty Sil tyż pikna !! Nie wiem ile masz lat ale wyglądasz na młodziutką :D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry