reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Idę zrobić spaghetti, mam nadzieję, że mąż szybko wróci. U nas taka nawałnica, a ja się wybrałam do miejsca pracy. 25 km, choć nie powinnam. Burzę tam przeczekałam, ale masakra, po drodze powalone drzewa, powyrywane z korzeniami, zerwane linie. U mnie w domu nie było prądu godzinę, choć nigdy się nei zdarzało. A ciemno się zrobiło gorzej niż w nocy

Jestem!!!

Uf... ale mnie długo trzymała... więc tak, dzidzia jest, żyje i dobrze się ma. Jest starsza o 2 dni od wieku na suwaczku :-) Mam w macicy jakieś brudy, najprawdopodobniej endometrium mi się troszkę złuszczyło stąd te "brudy". W miejscu gdzie jest łożysko jest czyściutko więc nie ma żadnego zagrożenia.

Mam odpoczywać, brać leki i się nie przejmować. Dostałam też od niej numer komórkowy w razie kolejnych przygód.

Ostatnia edycja:
reklama
Ael znowu trzeba nogi ogolić ? haha ?

Szampon mi się skończył, swojego nie wyśle bo kupi mi to co nie trzeba. Nogi golić na razie nie golę, chaszcz jest ale jak się wkurzę to golę maszynką za pomocą mokrych chusteczek.
Z resztą poszłam sobie, taki deszcz się rozchulał z burzą, że mamy potok na ulicy.

Ael.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&mosz babo
A co mi kuupiiiszz?:-D

A dziękować! A co chcesz???

Ael to trzymam kciuki &&& i daj znać jak poszło!!!

Dam jak wyjdę w końcu XD

Ael, powodzenia :) Bo tam zapachy powalają...

Zapachy mnie nie męczą w ciąży w ogóle, po prostu chcę zobaczyć czy przez ruch mdłości mi się uaktywniają nadal czy już nie.
A jak się uda to może Frugo poszukamy po sklepach XD

Ja wam się na FB nie pokażę, żeby nie było że potem któraś oślepła i moja wina :p

FIFKA MÓW SZYBKOOOO!!!!!!!!!!!!!

Do góry