reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
oj Ael czyje ty zdjęcia oglądsz 

dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Ja mam niebieskie. A Wy wszystkie macie takie długie jęzory jak ma Ael?:-)
Ja mam niebieskie. A Wy wszystkie macie takie długie jęzory jak ma Ael?:-)
Jaki jęzor!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
no tak...kawałek jęzora
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Przed chwilą była burza a teraz nagle wszystko ucichło...
dziewczyny ja mam pytanie... bo moja szefowa jest na urlopie dwa tygodnie i nie ma jak wziąć i zwieść mojego zwolnienia do Zusu.. Dopiero za dwa tygodnie to zrobi... i nie wiem co mam robić...
dziewczyny ja mam pytanie... bo moja szefowa jest na urlopie dwa tygodnie i nie ma jak wziąć i zwieść mojego zwolnienia do Zusu.. Dopiero za dwa tygodnie to zrobi... i nie wiem co mam robić...
Ostatnia edycja:
Fifka a kto przejął obowiązki szefowej podczas jej nieobecności? Jeśli wyznaczyła takową osobę to ta osoba powinna mieć numer kontaktowy w razie w z szefową. Jeśli jest taka osoba i ma ona możliwość skontaktowania się z szefową to pogadaj z tą osobą niech ona zadzwoni i się wyjaśni co i jak.
W innym przypadku przedzwoń do Zusu i zapytaj co możesz zrobić jeśli jesteś w takiej sytuacji.
Ja dziewczyny wróciłam ze sklepikowego wychodnego. Ogólnie rzecz biorąc gdyby mój durny mnie nie przepędził do jednego sklepu byłoby ok. W końcu się wcurwiłam stanęłam na środku rynku podczas deszczu i nawrzeszczałam na swojego, że jak on ma ochotę tak zapieprzać to niech sobie sam idzie. Spasował i szedł moim tempem. Jemu się zawsze spieszy i przebiera tymi girami jak perszing....
No i gdyby w markeciku nie było duszno byłoby ok. Ale tak spokojny spacerek mógłby być. Jutro idę sama do kosmetycznego bo oczywiście przez durnego nie poszłam, tylko wyszliśmy w poszukiwaniu frugo.
Ale gicio było, tak świeżo po deszczu chłodno, to ja lubię
No ale plecy mnie już dobijają. Jak nie mdłości to plecy nawalają, ale szczerze powiedziawszy ja wolę ten bolący kręgosłup.
W innym przypadku przedzwoń do Zusu i zapytaj co możesz zrobić jeśli jesteś w takiej sytuacji.
Ja dziewczyny wróciłam ze sklepikowego wychodnego. Ogólnie rzecz biorąc gdyby mój durny mnie nie przepędził do jednego sklepu byłoby ok. W końcu się wcurwiłam stanęłam na środku rynku podczas deszczu i nawrzeszczałam na swojego, że jak on ma ochotę tak zapieprzać to niech sobie sam idzie. Spasował i szedł moim tempem. Jemu się zawsze spieszy i przebiera tymi girami jak perszing....
No i gdyby w markeciku nie było duszno byłoby ok. Ale tak spokojny spacerek mógłby być. Jutro idę sama do kosmetycznego bo oczywiście przez durnego nie poszłam, tylko wyszliśmy w poszukiwaniu frugo.
Ale gicio było, tak świeżo po deszczu chłodno, to ja lubię

No ale plecy mnie już dobijają. Jak nie mdłości to plecy nawalają, ale szczerze powiedziawszy ja wolę ten bolący kręgosłup.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ael nie ma nikogo takiego bo przedszkole jest teraz zamknięte na okres wakacji i wszyscy pracownicy mają wolne. Poczytałam w internecie, nie dostałam jasnej informacji ale wynika z ego, ze powinno mnie to guzik obchodzić dopóki wypłatę płaci mi ona. Gorzej by było jakbym się załapywała na zasiłek zusowski. A tak to zwolnienie jest głównie na jej własny użytek. Dopiero po 33 dniach zwolnienia ZUS to bardziej obchodzi bo jeśli zwolnienie nie zostanie dostarczone w terminie to mogą mi zabrać 25% zasiłku za czas spóźnienia.
Tak wyczytałam ale nie jestem pewna czy to prawda.
Tak wyczytałam ale nie jestem pewna czy to prawda.
reklama
S
Silmiriel
Gość
Fifka, ja mam podobny problem, bo w sierpniu całe WTZ stoi. A ja mam zwolnienie do 9 sierpnia, ale mi kazał szef posłać mailem do księgowej
skan 
Ja mam oczka brązowe w zielonej obwódce. I już nie wiem, kogo mam, a kogo nie mam na FB
Ja mam oczka brązowe w zielonej obwódce. I już nie wiem, kogo mam, a kogo nie mam na FB
Podziel się: