reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
tak Ael masz racje kochana :* Muszę się wyleczyć bo chcę być mamą :)

Nooo to mi tutaj głupotek nie wypisywać bo się obrażę. Przecież choroba to tylko choroba, Cię nie pokona, a Ty dasz prztyczka w nos to się zwinie tak gdzie raki zimują!
No i uśmiech ładny proszę i okrzyk bojowy do walki ze złymi wynikami!

Dziewczyny mają rację Pyscku złoty :-) do lekarza ino raz, jakieś tableteczki i wszystko będzie dobrze :) pewnie jak wyniki wrócą do normy to szybciutko zajdziesz :)

Kochane moje kobietki, mam zagwozdkę. Kolega mojego zaprosił nas na urodziny (kto w naszym wieku jeszcze robi urodziny??) i kompletnie nie wiemy co mu kupić. Oni razem studiowali, ale jakoś tak prezentowo nigdy nie było, znają się o tyle, o ile, teraz razem załatwiają materiały na budowę, bo on też się buduje. Mój stwierdził, że damy mu flaszkę i tyle, a ja uważam, że to raczej opakowanie... I nie wiem...

Dziurka, wejdź na FB, ja Ci tam zaraz napiszę all

reklama
Do góry