reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No właśnie pisałam już dziewczynom że chciałabym spełnić marzenie mojego żebyśmy pojechali do Mediolanu :) Ale zobaczymy jak się ułoży finansowo. Bo jak nie wypali to pewnie jakaś kolacja, kino.. Na pewno czas spędzony tylko we dwoje :-)

Fajnie do Mediolanu.... hmmmm...
I rocznica najczęściej wypada w niedziele, tak więc my w sobotę 18 zrobiliśmy w domu kolacje dla rodziców, oczywiście wspominaliśmy wesele (i oglądaliśmy je wtedy) a w niedziele - czyli już dokładnie w I rocznice ślubu o godz. której wzięliśmy ślub czyli 17:00 mieliśmy zarezerwowany stolik w fajnej restauracji, więc było miło... Później w domu winko i gorące łóżko - było świetnie :-)
W tym roku chyba będzie podobnie, bo mój mąż we wrześniu nie może wziąć urlopu więc wyjazd odpada... :-(

reklama
Wrócić do Was na chwilę.. :-( jestem cała uryczana.. oczy mam jak królik podpuchniete i czerwone ( tak na marginesie jak się tego szybko pozbyć, bo muszę do domu dojść jeszcze.. :-D)

Zdjęć nie będzie, bo się pokłóciłam z moim. Bo nawet stołu po sobie nie zetrze, o umyciu kubka nie wspominając... Idę precz

Sil, widzę skok hormonów był i dobrze, ja Cię rozumiem :)
jak u mnie podczas rozmowy z mamą bliża się stan krytyczny (tzn. napina mi się struna nerwowa) to mówię Jej, że musimy kończyć
ale w końcu gdzieś ten nasze humorki też muszą uchodzić :-D
a nie możesz się odbrazić na jedną minutę, tylko żeby zdjęcie zrobić???

DONIU SLIDZNY BRZUNIO ;-) nie zalapalam sie na ten od porownania;-(

sil ojoj a ja tu czytam i czytam i mowie no i zaraz zdjecie zobacze a tu nic ;-(

magda co sie stalo??

ael tez cie lubie a moze lovkam ;-) jak psyjaciolke ;-)

dziurka tez cie lubie ;-) i sorki ze nie zauwazylam wczesniej ze mialas cos nie tak z ta @ juz dzisiaj cos jest czy znikla calkowicie??

malutka trzymam ~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&& p.s. nie chce robic nadzieji ale przed testowanim dostalam tez taki mleczny sluz ;-) a zawsze do dnia malpy bvylo sucho jak na sacharze;-)

sil ale historia zdolna jestes ;-)

ja tez moge opowiedziec moja historie chcecie ??

reklama
Do góry