reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no dobra Ael, oceń ale zaraz uwsuwam to zdjęcie bo tłuszczyk nieapetyczny

Zobacz załącznik 374663

No wiesz....gdzie masz ten tłuuuszcz!?!?! Chyba kochanie tylko w cyckach i tyłku! Ładny brzuszek, widać że robi się okrąglejszy, co narzekasz.

Acha... myślałam, że jakoś inaczej to robisz... ok... dziękuje za info, bo ja w tych sprawach to cienka jestem i wolę zapytać - mimo, że czasami wydaje się to głupie...

Proszę kochana, jak coś nie wiesz pytaj, ja pomogę albo ktoś inny również obeznany :-)

Magda dzięki za zaproszenie do grupy :)
A ja z moim jak żeśmy się o 15:30 położyli tak do teraz spaliśmy. Normalnie pogoda taka że nic tylko kimaka pozostaje ;p
Donia śliczny brzuszek :)

reklama
No właśnie pisałam już dziewczynom że chciałabym spełnić marzenie mojego żebyśmy pojechali do Mediolanu :) Ale zobaczymy jak się ułoży finansowo. Bo jak nie wypali to pewnie jakaś kolacja, kino.. Na pewno czas spędzony tylko we dwoje :-)

Do góry