reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael, bo on na poły amatorsko, na poły bardziej profesjonalnie robi zdjatka i je obrabia :) a z rawu więcej wyciągnie. Zresztą, ten jego aparat to przyczynek do rozwodu, jak go zepsuję, tak jak moje auto, jak on mi zepsuje ;)

A ja dojadłam leczo, znaczy nie dojadłam, bo mi się nie zmieściło...

reklama
Fifka czyli można rzecz, że przykład miłości wzięliście od swoich zwierzątek :-D Super :-D

Dobra wyjdę na zboczoną, to teraz piszta jak wyglądały wasze pierwsze razy z waszymi połówkami, jakie wrażenia XD, już prawie 22 możemy szaleć XD XD XD

fifka ale fajnie ;-)
magda no ale zareczyny z zodkiewki to niewiem czy sie liczy ;-) no ale zawsze niech bedzie bys mi tu nie smutala ;-) ale ciekawie ;-) w sumie rochodzili i schodzili sie ;-)

sil a ja mam nadal 3 paluszki rybne i polowe frytek maz zaduzo zrobil mysli ze co ja mam taki spust ;-)
wiec ael zostaly 3 paluszki i frytki ;-) dla ciebie ;-)
Zobacz załącznik 374757

Ostatnia edycja:
No więc... mój pierwszy raz z moim był... porażką... Najpierw ja szalałam z prezerwatywą i nie umiałam jej założyć (jakaś felerna była) i padałam przy tym ze śmiechu... mój się speszył moim śmiechem i mu opadł... a później jak w końcu się udało skończyliśmy dosłownie w 2 min, bo ja się śmiałam... (jak się krępuje, denerwuje albo boje to często bronie się śmiechem) późniejsze razy były coraz lepsze aż teraz jest naprawdę super!

Fifka, ale mamy dużo wspólnego ze sobą, też byłyśmy z damskimi bokserami :-)

Ja już pisałam,że dla mnie pierwszy raz z M. był totalnym niewypałem, myślałam sobie " Boże Magda, daj sobie z Nim spokój, skoro w łóżku się dopasować nie możecie w życiu będzie podobnie" ale już drugi raz.. ooo matko, pierwszy raz w życiu tuż po ryczałam jak nie wiem, smiałam się i płakałam na przemian, nie czułam nóg i oczywiście poszłam spać :-D

A mój pamiętam była bardzo " romantyczny " ;p Przy meczu włochy-holandia na mś w niemczech ;p;p Bardzo się bałam i w końcu nie wytrzymałam wybiegłam z domu zjarałam pół paczki fajek dopiero jak wróciłam to udało mi się przełamać i było cudownie :-D

<wstydzi się> :p czas się przyznać, no.. mój mąż był moim pierwszym... Po dwóch tygodniach od tego 28 stycznia byliśmy razem na feriach. I w sumie trafiło na moje płodne. Dobrze, że mój rozumny, bo miał gumkę, ja tak chciałam, że nie pomyślałam. Zaczęło się pod prysznicem, potem się przenieśliśmy i w kulminacyjnym momencie ja walnęłam, że się boję. Wiecie, typowe, chciałabym a boję się. Ale pomyział, pocałował i jakoś mi strach przeszedł. Potem już się oczywiście nie bałam, ale chciałam coraz więcej

najpier ael zobacz na stronie wczesniejszej dalam zdjecie jedzenia ;-)
a moj pierwszy raz z M najpierw moja mysl ale maly bo jeszcze nie byl gotowy apo chwili a raz sie zyje no i tak stanol ze mnie szokowal no mowie tak to mozemy szaled w glowie dlugo to nie bylo lepsze ja go podniecilam a on mowi ze gumek niema a ja mowie nol problemos mam w portfelu wyjmuje zakladam no i klasycznie ;-) niewiem ile bo na zegarek nie patrzylam ale wiem ze bylo bardzo milo;-)a le byly male szoki bo po 5 minutach po wszystkim zdazylismy sie ubrac wrocila jego mama z pracy ;-) a my tacyi z rumiencami ;-)

no ale ja bylam meza 2 kobieta a on moim hym z 10 facetem niewiem nie licze zaduzo bylo;-) no ja wczesnie zaczelam w sumie na poczatku troche zalowalam ale bylam przekonana ze kuba to ten jedyny bylismy razem 7 miesiecy no i to byl jego pierwszy raz i moj a mialam 16lat on tylko powiedzial czy ma cos podlozyc pod nas bo niewie jak sie blona zachowa a rozne rzeczy czytal a ja mowie nie choc tu wreszcie ;-) no i tez klasycznie troszke bolalo na poczatku a potem chcialam wiecej ale doszedl ;-( no i potem w wc zobaczylam rozowa plame na stringach ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ojoj ja nie wiedziałam dziewczyny, że wy mi temat podłapiecie, ale proszę więcej fajnie się wasze historie czyta :-D
No która następna piszę o pierwszym razie ze swoim?

Do góry