reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael, ja faceta nie zaciągam codziennie do łóżka :-) ostanio byliśmy baardzo dawno temu :-p a teraz idę spać, bo chyba mnie coś bierze :-(

Leżę i się cholernie nudzę... :D Ale robię to dla małego albo małej ;) W poniedziałek idę do szpitala. Wesprzyjcie mnie na duchu! :)

witam się wieczornie i już urlopowo :happy:
Lovka kochana dasz radę, jestem z tobą serduszkiem cały czas :tak:
wpadłam tylko na chwilkę bo się pakowałam i nad ranem wyjazd!!! trochę mnie nie będzie ale może gdzieś w między czasie was odwiedzę jak będzie jakaś okazja
trzymam cały czas kciuki za was wszystkie bez względu na etap "starań" i proszę o to samo
całuję mocno

kasia natka w takim razie udanego urlopu Ci życzę i trzymam kciuki ;*

Lovka może jakiś film sobie obejrzyj :p

Ael tak mi sie teraz przypomniało jak kociak mi na kolana przyszedl. Ten kotek co ogłoszenia robiłaś znalazł się w koncu?

Kurcze ,szkoda kociaka :( Ja do niedawna miałam jednego kotka , weszłam na strone jakiejś fundacji i zrobiło mi się szkoda takich małych kociaków i przygarnęłam jeszcze jednego. Jak Ty się w ogóle czujesz? Mdłości minęły ?

Kurcze ,szkoda kociaka :( Ja do niedawna miałam jednego kotka , weszłam na strone jakiejś fundacji i zrobiło mi się szkoda takich małych kociaków i przygarnęłam jeszcze jednego. Jak Ty się w ogóle czujesz? Mdłości minęły ?

No dziś rano mimo niepozornego początku mogłam pawika puścić ale się udało powstrzymać. Czuć się czuję czasem dobrze czasem nie, kręgosłup zaczyna już boleć powoli, a mały czasem tak się tłucze, że muszę przeleżeć godzinę na boku.

Macie fajny kawał dziewczyny i ja się zmywam do spania :-D

Zobacz załącznik 374948

reklama
hejka kochane impreska skonczona maz 3 razy kladl sie do lozka i mowil no nie znowu nie zgasilem swiatla i tak 3 razy wstawal;-) chyba zaduzo wypil ;-) a ja spac niemoge ale zaczol mnie lekko brzunio bolec... zyczewam kochane milej nocy i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla wszystkich dziewczyn :-)
ael super kawal az sie poplakalam:-)

Do góry