• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Złapałam jakiegoś doła... :-( nawet nie wiem dlaczego... Poszłabym się gdzieś wykrzyczeć... Wszystko zaczyna mnie strasznie denerwować...

Suna: otwórz okno i wrzeszcz co sił nich cie usłyszą, to od razu usmiech pojawi ci sie na twarzy jak zobaczysz miny tych którzy przyjdą sprawdzic co tak wrzeszczysz :-D nie łap dołów tylko wspinaj się na wyżyny, dzis jest denna pogoda tzn. u mnie szaro, buro, duszno i nijako no i chce sie spać,

Magda, Ty będziesz już tak oswojona z myślą, że masz luzować, że będzie spontan i w ogóle będziesz obcykana ;) A jak samopoczucie?

Hahha mam nadzieję :-) M. zadzwonił zdenerwowany i zamiast " cześc kochanie " czy co.. do mnie " bierzemy ślub i robimy sobie dziecko, bo mnie ciotka denerwuje" więc pytam o co chodzi, a on,że kuzynka zajęła jego ulubiony pokój tylko dlatego,że ma męza :-D i jak tu wytrzymac z takim głupolem

Sil humor narazie mam, chociaż strasznie mi brakuje M. i mojego futerka no i łóżko za małe :-D

Olcia nawet nie wiem dlaczego złapałam takiego doła... Tak nagle... ciach i jest :-( Przejdzie mi :-) Za 3 godz. idę do domku, przytulę się mocno do męża i mi przejdzie...

Lam świetne te cienie... też sobie zamówię ;-)

Ostatnia edycja:
Sun: no to sie ciesze ze sie podobają, zamów ,zamów to od razu ci sie humor poprawi- ja właśnie otrzymałam wypłatę na konto i urlopowę także juz buszuje w necie co by tu kupić:))
Magda: tak to ja nowiutka staraczka :tak:

kończę bo już sobie taką labę w robobie zrobiłam ze szok, :)))) jak bede maiła chwilkę to sprawdze o czym tam gadacie, papatki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cholerka oczoplonsu można dostać od tych kolorów:D,
Ael pojawiła się i chyba poszła dalej spać :P,
Lamia widzę ,że mamy tak samo wypłatka jest i uśmiech na twarzy hehe:D
Magd.a to żeby tak nie było do roboty a nie :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry