• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej dziewczynki :) Stęskniłam się :rofl: z przeziębienia wyczarowało mi się zapalenie płuc, więc leżę w domu...kurde ledwo dycham...A seksik przeszedł nam koło nosa bo siły nie miałam...ach...nie doczekam się tego malutkiego maluszka :) weszlam na tą stronę z butami, fajne fajne :) jak wyzdrowieję to pomyślę nad zakupem ;-)

reklama
hej dziewczynki :) Stęskniłam się :rofl: z przeziębienia wyczarowało mi się zapalenie płuc, więc leżę w domu...kurde ledwo dycham...A seksik przeszedł nam koło nosa bo siły nie miałam...ach...nie doczekam się tego malutkiego maluszka :) weszlam na tą stronę z butami, fajne fajne :) jak wyzdrowieję to pomyślę nad zakupem ;-)

Doczekasz się dzidzi :-).... oczywiście z całego serca właśnie tego życze... Choroba przejdzie i wykorzystaj wtedy tego swojego :-D

No to teraz ja do ciężarówek:P , Kiedy brzuch robi się twardszy niż zwykle? i mniej więcej na jakiej wysokości?

Ael mam nadzieje że jakieś zdjęcia po remoncie nam pokażesz:>?

No to teraz ja do ciężarówek:P , Kiedy brzuch robi się twardszy niż zwykle? i mniej więcej na jakiej wysokości?

Ael mam nadzieje że jakieś zdjęcia po remoncie nam pokażesz:>?

Twardy to brzuszek nie może być, bo to w ciąży źle. Jeśli chodzi Ci kiedy i jak pokazuje się brzuszek ciążowy, to na początku pod pępkiem idzie do przodu, a potem normalnie się rozrasta.
A zdjęcia pokażę wpierw łazienki a reszty dużo dużo później :-P

Magd.a to widzę tak wszystko po kolei:P Ja to zaczęłam od dup* strony można powiedzieć:D wyprowadziłam się, dopiero teraz zaręczyny, dziecko i na końcu ślub:D
a no to widzisz Ael tego nie wiedziałam :) . Dobra na początek może być łazienka no niech już Ci będzie:P

hej :-)
matko jaki miałam dziś koszmar w nocy :-( aż się zerwałam i nie wiedziałam czy to się dzieje naprawdę ... śniło mi się, że wypadają mi wszystkie moje zęby jeden po drugim i pełno krwi :-( a wiem,że jak śnią się zęby to niedobrze .... :-(

reklama
Ach też jestem w trakcie robienia łazienki...masakra...Ael na koniec możemy porównać ;p Ja sobie wymarzyłam płytki piaskowe z motywami Afrykańskimi, Egipskimi ;p Jacyś faraonowie, murzyńskie chaty etc :) Szkoda tylko, że mam łazienkę praktycznie 2x2 hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry