reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lovka wszystkiego naj naj lepszego z okazji rocznicy slubu i zebyscie mieli jeszcze ze 100 takich rocznic ;-)

ael sorki za to ze nie spalam o tej godzinie ale za to spalam do 14 ;-)

Lovka wszystkiego naj!!!! Oby Wam leciały następne lata tak szybko jak ten rok w szczęściu i miłości|!! Tule!!

Fifka taka pogoda... więc może dlatego tak pusto, ja też przespałam pół dnia.

Lovka...sto lat, zyjcie NAM !!!! :-) :*:*

a u mnie pada i pada caly dzien :-( bosze juz normalnie rzygac sie chce taka pogoda. ja przynajmnniej mam dosyc. kolejny weekend nawet na spacer nie mozna isc. jeszcze wczoraj znow niezapowiedziana parapetowka sie odbyla u nas, mam nadzieje,ze juz ostatnia. moj troche sobie popil i tak zaczelam sie zastanawiac czy przypadkiem to nie wplywa zle na jego plemniki? co o tym myslicie?

poza tym gdzie mam wkleic link, jak stworze sobie suwaczek? bo ja to jakas zielona w temacie jestem

Ostatnia edycja:
Właśnie wróciłam ze spaceru pomiędzy deszczem :) Ale też przespaliśmy sporo dnia...

Milia, no alkohol zmniejsza ruchliwość plemników, ale przecież nie pije co dzień, okazyjnie nie szkodzi bardzo :) A nie możesz mu zabronić, bo się zbuntuje :)

milaa nie możesz popadać w paranoje, wszystko typu papierosy, alkohol i leki wpływa negatywnie na plemniki (tak mi się przynajmniej wydaje) ale nie robi chyba tego co dziennie więc myślę, że jest OK ;) wiadomo, ze super by było jakbyśmy się zdrowo odżywiali i nie mieli żadnych nałogów ale tak niestety nie jest.

reklama
Do góry