reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a idźta jak takie wyznania tu są to mnie nie ma chyba że prv :p . No ogólnie nie były jakieś bardzo długie po odstawieniu tabletek tamte 3 normalne miałam mniej więcej co 25-26 dni . A teraz jak się kochaliśmy to czułam w środku tak jakby się na okres miało. Wszystko powiększone.

reklama
Dagne, a Ty nadal nic? Ale masz jeszcze czas, czasem dopiero w 20 coś czuć... Odpoczywaj :) Ja sobie na połówkowe jeszcze poczekam :) Na razie tatuś uczy małe kopać w miejsce wyznaczone i dziś oberwałam w stetoskop, jak chciałam podsłuchać... Ja nie wiem, co to będzie na usg

a idźta jak takie wyznania tu są to mnie nie ma chyba że prv :p . No ogólnie nie były jakieś bardzo długie po odstawieniu tabletek tamte 3 normalne miałam mniej więcej co 25-26 dni . A teraz jak się kochaliśmy to czułam w środku tak jakby się na okres miało. Wszystko powiększone.

A teraz który masz dc? Dlatego mówię zakładaj, że będzie cykl plus te 5 dni, by nie mieć wątpliwości przy robieniu testu.

O rany dobrze, że wspomniałaś o wynikach, bo ja zrobiłam badanie na grupę krwi jeszcze przed wyjazdem i już od tyg powinien być w karcie wynik ;) wiem jaką mam, ale jak na nfz to tylko się upewnić chciałam, no i z tym wynikiem nowym taniej kartę można wyrobić :) a muszę :)

dzień 22:p czyli w sumie tak może być ...
Atan ja che placka z sosem ale bez pieczarki :p
Ciężarówki dbać o siebie :) co można to na małża zrzucić :p

Ael jak tam z remontem? płytki położone po weekendzie ?

reklama
Atan, ja poproszę, ale bez sosu :) Mogę się podzielić ziemniakami ze skrzydełkami razem pieczonymi w piekarniku

Ja posiew robiłam teraz, ale mam dzwonić dopiero koło czwartku... A dziś bym odebrała, ale cóż.. Tak to tylko decyzja o mostku i Yves Rocher :) no i pizza :)

Do góry