reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Bo kochana w przyrodzie są takie prawa, że jeśli mamy drobną nadwagę (znaczy Ty masz drobną ja mam wielgachną) to w ciąży chudniemy, a chudzielce tyją! I przynajmniej w tym względzie jakaś sprawiedliwość jest :-D

Booooszzz nawet nie mów, ja mam taką weeenę na kiblu! Szok!
Kupili my do łazienki nowej full wypas kabinę prysznicową, ale ja tak naprawdę marzę tylko o tronie we własnych czterech ścianach i możności skorzystania z niego.
To i dla mnie jest nadzieja, ja tez do szczuplasków nie należę :) jestem BARDZO normalna :-D
a odnośnie tojlet, rozumiem, że wypróbujesz pierwsza, czy dobrze osadzony ;-)

i znów mi posty rozwaliło

Ostatnia edycja:
reklama
Ael a Ty se możesz przewidywać. Ha ha ha(podstępny brecht)!:-DNie no żart, ja bym tam chciała mieć duzo dzieciów to jakbyś miała nadwyżkę to dzwoń, chetnię sie ciocia zaopiekuje.
Eee..wiesz wszystko. ale ja nadal @ nie mam a ta beta lekko podwyższona więc wiesz.... Ale się nie nakręcam bo znajac zycie to doopa bedzie. Bo ja zadnych dolegliwości nie mam. A i nie wysyłaj mnie na juz do dżina bo nie chcę wyjść na panikarę.

co Ci chłop zrobił?

Ostatnia edycja:
a ja dzisiaj chodze po kuchni szukam czegos na co mam ochote i nic takiego nie moge znalesc:p nie wiem czy mam ochote na slodkie czy kwasne czy na co... masakra hehe straszne to nie wiedziec na co ma sie ochote:p

Ci Ci ten facet zrobił?? Niedobry on, fe on, be on

Mój niedobry zrobił to, że on jest winny tych moich dolegliwości! Zrobił mi moje kochane maleństwo, ale przez niego się czuję jak się czuje!

To i dla mnie jest nadzieja, ja tez do szczuplasków nie należę :) jestem BARDZO normalna :-D
a odnośnie tojlet, rozumiem, że wypróbujesz pierwsza, czy dobrze osadzony ;-)

Znaczy będzie jeszcze stary postawiony, nowy to w piątek albo w sobotę, ale jak mi postawią, to mnie zagubiło w czasie i przestrzeni na godzinę XD

Ael a Ty se możesz przewidywać. Ha ha ha(podstępny brecht)!:-DNie no żart, ja bym tam chciała mieć duzo dzieciów to jakbyś miała nadwyżkę to dzwoń, chetnię sie ciocia zaopiekuje.
Eee..wiesz wszystko. ale ja nadal @ nie mam a ta beta lekko podwyższona więc wiesz.... Ale się nie nakręcam bo znajac zycie to doopa bedzie. Bo ja zadnych dolegliwości nie mam. A i nie wysyłaj mnie na juz do dżina bo nie chcę wyjść na panikarę.

co Ci chłop zrobił?

No tak bo ja przewiduje i jestem czarownicą wg Ciebie :p
U mnie nie będzie nadwyżki dzieciaczków, mogę oddać nadwyżkę zdrowych i silnych jajeczek i takich co się szybko zafasolkowują :-D
Wiesz ale jak nie masz @ to IDŹ CHOLERO DO GINA! Bo nie wiadomo co mogło Ci @ zatrzymać, bo jak nie ciąża to co? Mam Cię nastraszyć? Przy takiej becie i braku @ to może być nawet jakieś ***** i to zbagatelizujesz a potem to co płacz będzie i ciociu Asiu dawaj cyca?!?! O nie! Do GINA PASZŁA WOOON!!!!

a ja dzisiaj chodze po kuchni szukam czegos na co mam ochote i nic takiego nie moge znalesc:p nie wiem czy mam ochote na slodkie czy kwasne czy na co... masakra hehe straszne to nie wiedziec na co ma sie ochote:p

To weź śledzie w occie i wymieszaj z lodami, dwa w jednym, zaspokoisz głód na kwaśne i słodkie XD

W ogóle cykłabym zdjęcie brzucha ale mi się tak nie chce...poczekam do czwartku oficjalnego 3go trymestru...

Ostatnia edycja:
Dziura ten Twój cykl to na maksa dziwny, ale pewnie testu nie chcesz robić znów?

Mag, ja natomiast wiem na co mam ochotę. Na słodkie. Najlepiej czekoladowe, ale ile można? Bo naprawdę zacznę tyć :p na razie przybyło mi 5 kg od początku ciąży :)

Spokojnie, zamierzam potem zrzucić co do joty i ciut więcej ;) Ale tyłek mi maleje i co rusz zmniejszam obwód dżinsów

Uciekam na słooooneeeczkooooo :)

reklama
Ael o ile dobrze pamiętam miałaś wstawić zdjęcia makijażu ;> ? Na brzuchol poczekam do tego oficjalnego 3 trymestru :)

Fionka :) Ja też zawsze bałam się że o drożdże i mi nie wyrosną :p ale mój tak lubi pampuchy że nie mogłam nie spróbować :) No i masz wyszły i teraz jak robię to zawsze słyszę " Olcia a wiesz czym to mi pachnie?" ja już taka smutna że nie wyszły , że drożdże czuć a on banan od ucha do ucha i " malizną " :p.
Tak więc baby do roboty =)

Wiecie co tak siedzę na tym krześle , i normalnie mam chcice =D a do końca pracy jeszcze tyle czasu =(

Do góry