reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Oczywiście, że możesz :) w poniedziałek będzie dwa latka :rofl2: niektórzy dziwnie na nas patrzą ale zdecydowaliśmy się w momencie kiedy nie dostałam normalnej umowy o pracę i podziękowali mi za współpracę (skończyłam studia wtedy więc i składki by płacić powinni) na szczęście mój mężuś ma dobrą pracę :)

A dziękuję, miło, że si podobają jak znajdę dłuższą chwilę to wrzucę co ciekawsze bo są na płytce :)

reklama
Oczywiście, że możesz :) w poniedziałek będzie dwa latka :rofl2: niektórzy dziwnie na nas patrzą ale zdecydowaliśmy się w momencie kiedy nie dostałam normalnej umowy o pracę i podziękowali mi za współpracę (skończyłam studia wtedy więc i składki by płacić powinni) na szczęście mój mężuś ma dobrą pracę :)

A dziękuję, miło, że si podobają jak znajdę dłuższą chwilę to wrzucę co ciekawsze bo są na płytce :)

No to stażowo tyle co my, tyle, że my pobraliśmy się we wrześniu.... I ja niestety w lipcu straciłam pracę przed samym ślubem - tak więc bardzo dobrze Cię rozumiem... ale jakoś daliśmy radę... :-)

No to stażowo tyle co my, tyle, że my pobraliśmy się we wrześniu.... I ja niestety w lipcu straciłam pracę przed samym ślubem - tak więc bardzo dobrze Cię rozumiem... ale jakoś daliśmy radę... :-)

Tak to teraz niestety jest z tą pracą ale staram się nie przejmować :-) będę szukać za jakiś czas. Lekarz już od jakiegoś czasu mnie namawiał i mówił, że dla mojego zdrowia i organizmu już pora (w przeszłości miałam sporo problemów z jajnikami). No więc odstawiłam tabletki i działamy :tak:

A propos działania zmykam dziewczyny wykorzystać męża ;) i skorzystać z dni płodnych... a nóż się uda ;)

Do zobaczenia jutro buziaki

No ja ciasto skończyłam teraz tylko czekam aż w lodówce się "zakotwiczy"

Ej... Mijenka, Dziurka a ja mogę do tej waszej poligamii się dostać?

reklama
Masakra wchodzę a tu jakieś poligamiczne związki , hellouu dziewczyny :-D

Widzisz, a ja palców w tym nie maczałam....

Kobitki, odebrałam dzisiaj wyniki badań i mam cytologię II czy powinnam się martwić? Może to mieć negatywny wpływ na zajście?

II grupa jest najczęściej spotykana, zwłaszcza u kobiet, które prowadzą życie seksualne. Taki rozmaz uznaje się za &niepodejrzany&. Obok komórek obecnych w grupie I są tu także komórki zapalne. Nie widać jednak komórek nieprawidłowych, charakterystycznych dla stanu przedrakowego. Taki wynik często mają kobiety, u których pojawiła się nadżerka. Nadżerkę musisz wyleczyć i powtórzyć cytologię. Jeśli lekarz podejrzewa stan zapalny, przepisze ci środki przeciwzapalne i ginekologiczną kontrolę po leczeniu. Cytologię powtórz za 1–2 lata.

Nawet jeśli miałabyś najzwyklejszą nadżerkę ona nie szkodzi w zajściu w ciążę, przynajmniej mi nie szkodziła :-)

Do góry