reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Klari to fajnie że pomagasz tym zwierzątkom... :-) Nie nawidzę ludzi i gardzę nimi gdy znęcają się nad zwierzętami lub nawet wtedy gdy się nigdy nimi nie zajmują...
Ten piesek jest śliczny, a jakie ma urocze oczka....

Mam nadzieje, że ten dobry uczynek będzie wynagrodzony w dzieciach :-)

reklama
Dobrze, że trafiliśmy na nią pod klatką tak to byśmy nawet nie wiedzieli, że ma szczeniaki a mieszka na przeciwko Ł. Miała dwa takie pieski jednego my wzięliśmy a drugiego takie małżeństwo. :happy:
he he może nawet nie być wynagradzane ważne, że psina jest bezpieczna :-).

klari szlicznosci:) tego malego slodziaka bym przyjela ale zeby do szwecji go zwiesc masakra tyle roboty:/ krolicze jest tez piekny mialam kiedys tez malego szarego z czerwonymi oczkami

Dziewczyny mam do Was pytanie, bo może mi pomożecie.... Co uważacie o paletach cieni - np. 60 kolorów. Znalazłam takie zestawy na allegro... i kosztują np. 30 zł... czy któraś z Was ma takie palety cieni i czy polecają??????

Witam się i ja:-D

Ael kto się przezywa sam się tak nazywa:-p
Fifka super brzusio, rzuć fluidkiem:-D i zajefajna sukienka;-)
Zafasolkuję nono jaka lacha:szok::-D
Klari sweetaśny ten twój króliczek:tak: a tego szczeniaka to tylko schrupać:-D
Olcia trzymam kciuki za sunię &&&&&&&&&&&&&&:tak:
Myszenka witam i nie martw się:happy:
a Lovka świeci golizną:-D ale też super i też poproszę fkuidka:tak:
Mag a Ty jak się czujesz, oprócz tego, że cały czas praca? ;>

a ja zrobiłam dzisiaj trzy fryzury:szok: normalnie nogi mi prawie w doopkę wlazły:baffled: ale dziewczyny były zadowolone:-D i instruktorka też:cool2:

żem się rozpisała:szok::-D

Madziu żałuję tylko tego, że nie uczy mnie tzw "starej szkoły":-( teraz niby robi się tylko upięcia i na tym głównie się skupiamy...
ale w przyszłym tygodniu zaczynam strzyżenie:-D oj będzie się działo:-D

Ale ty ogólnie jesteś taką osobą, która się niczego nie boi - bądź razie mam takie wrażenie... Oczywiście to bardzo dobrze, i zazdroszczę, bo ja raczej się boje bólu i swojej seksualności wobec obcych...

Nie no czegoś tam się boję, ale po prostu nie daje zdominować się strachowi.

hej dziewczynki w koncu mam weekend boze!!!! ani czasu nie mam wejsc w neta ani nic ciagle praca wrrr ale jeszcze troszke i znowu do polski na pare dni:) widze tutaj sliczny brzuszek i jaka tam golizna hehe :) co najwazniejsze to schowane:) musze sobie isc powtorzyc badania hormonu tarczycy i hormonkow:( nie nawidze klucia:p bleee bleee... zaraz sie biore za obiadek. jakas nowa fasolka sie nam tutaj pojawila??? wszystkie zdrowe?? co tam u Big child?? bo cos jej chyba dawno nie bylo co?? pok sie odezwala? bo duzo mam do nadrobienia:) musze teraz sobie na tym szwedzkim telefonie neta uaktywnic zeby byc z wami nabierzaco jak bede w pracy hehe:)ale prac strasznie mnie ostatnio pochlania z jednej strony fajnie bo duzo sie nie mysli a z drugiej jestem padnieta ciagle

Nowych fasolek brak, Big się nie odzywa :-(, pok fasolki niestety nie ma, ale jest na miesiącu miodowym i się luzuje.

Hej dziewczyny z powrotem :-)
Nie dam rady was nadrobić tylko tak przejrzałam sobie i Witam nową koleżankę w śród nas :-)
Lovka ślicznyyyy Brzuuuusioooo.!! :-)
Zobacz załącznik 378698Zobacz załącznik 378699Zobacz załącznik 378700Zobacz załącznik 378701
A to psina którą wzięliśmy od sąsiadki Ł. która pije... I miała też suczkę malutką ale ją utopiła.. A jak braliśmy go od niego to była pijana...
I oczywiście króliczek tzn. króliczka :-) Imienia jeszcze nie ma.
A piesek może będzie u mojej babci jak się zgodzi a jak nie to będzie do wydania ale tylko w DOBRE RĘCE.! :happy:

Cudne masz te zwierzaczki :-D

Dziewczyny mam do Was pytanie, bo może mi pomożecie.... Co uważacie o paletach cieni - np. 60 kolorów. Znalazłam takie zestawy na allegro... i kosztują np. 30 zł... czy któraś z Was ma takie palety cieni i czy polecają??????

Ja mam paletę ale błyszczących, kupiłam za 40 zeta bardzo wytrzymałe i szczerze powiedziawszy dobry z tymi paletami pomysł, bo cienie są w jednym miejscu do wyboru do koloru. Jeszcze za jakiś czas będę chciała kupić matowe w mocniejszych kolorach.
Więc ja bym brała :-)

reklama
Co do palet to ja się nie mam co wypowiadać bo nie mam i się zbytnio nie maluję jedynie to czasem na jakieś okazje imieniny, urodziny, wesele, itp..
Mijenka a o co chodzi z tą starą szkoło.??
Dobra ja uciekam na pizze do mnie do domu bo mama dziś robi :-)

Ostatnia edycja:
Do góry