reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka to 3 mam &&& zeby te objawy byly fasolkowe a nie @ :)

a ja dzisiaj chyba zgnije z nudow nie ma co robic... czekam az moj ukochany wroci z pracy pewnie znowu zmeczony i zasnie jak dziecko

Ostatnia edycja:
reklama
hehe magenta to w drukarni byla moja ksywka jak pracowalam bo to barwnik cerwony a ze wtedy mialam na glowie blond pasemka z czerwonymi to sie przyjelo magenta:p
a malz jakie ma zboczenie zawodowe?

żono to może wpadniesz do mnie i pomożesz biednemu żuczkowi w sprzątaniu? :-D

mag nie szkodzi, że jesteś wymagająca i marudna, przynajmniej lepiej bym zapamiętała;-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-)

Ja dzisiaj miałam wenę i umyłam okna... Mężuś w pracy więc mam dzień dla siebie..
Pisałyście o obiedzie... Ja dzisiaj miałam sosik z ziemniaczkami i mizerią, a jutro jadę do rodziców na obiadek... :tak:
Mam ochotę na coś słodkiego... a nie chce mi się iść do sklepu... może zrobię jakieś ciasteczka...

Witam nową staraczkę :-)

hehe magenta to w drukarni byla moja ksywka jak pracowalam bo to barwnik cerwony a ze wtedy mialam na glowie blond pasemka z czerwonymi to sie przyjelo magenta:p
a malz jakie ma zboczenie zawodowe?
No właśnie pracuje w drukarni :) i tak się zastanawiał czy ma coś wspólnego z CMYKiem :) a zboczenie zawodowe bo wszystko mu się z drukarnią kojarzy jak przychodzą mi katalogi Avon to ogląda z każdej strony i a to nóż był tępy a to źle spasowane ;)

no to sprawa wyjasnione:p tez pracowalam prawie 2 lata w drukarni hehe pomagalam przy sztancjach sklejarkach i hehe potem bylam na sklepjarce na wsadzie hehe:p czasem na pakowaniu jak ludzi nie bylo :) ale to chyba zboczenie zawodowe bo moj znajomy co robi tez w drukarni ma to samo byl na sztancjach i tez sprawdza czy to jest ok czy tam to a nie daj boze znajdzie cos to jaka afere z tego robi ze jak oni mogli dac to do sprzedazy czy pakowania kremow hehe

hehe sorki za byki ale szybko pisze i nie raz albo zaszybko cos wdusze albo pomine literke:p jakos nie mam zwyczaju pomalu pisac

Ostatnia edycja:
No właśnie pracuje w drukarni :) i tak się zastanawiał czy ma coś wspólnego z CMYKiem :) a zboczenie zawodowe bo wszystko mu się z drukarnią kojarzy jak przychodzą mi katalogi Avon to ogląda z każdej strony i a to nóż był tępy a to źle spasowane ;)

hehehe dobre... mój, jak wchodzimy do hipermarketu, zawsze mówi "rozglądaj się za kamerami, powkurzamy ochroniarzy":-D

reklama
Do góry