reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wiem, wiem... Mi się dzisiaj śnił bordowy wózek... Mąż mówi, że to może być przepowiednia czy będziemy mieć córkę czy synka :D Jak myślicie? Bordo? Chyba bardziej na dziewczynkę :p

Atanku śliczna dzidzia :) to jest zadziwiające jak fasolka szybko rośnie .... ;O

Neciuszka mnie na ból zawsze pomaga aktywność fizyczna :) po co się truć tabletkami ...no chyba że nic innego nie pomaga :p

a mnie coś gardło zaczyna boleć ...

Neciuszka i Lamia ja chcę zobaczyć zdjęcia Wasze, poproszę na pw o FB :)

Olcia, ja suknię wybrałam i kupiłam 21 kwietnia, ślubowałam 14 sierpnia. W Krakowie, gdzie salonów masa ;) da się :p po prostu omijałam najdroższe, bo tam naprawdę choinki.

Ja też w lutym skończę 28 więc też z górki do 30 :)

Kardiolog mi powiedział, że mogę rodzić SN :) juuupiii :)

Atanku śliczny dzidziuś :-) co będzie to będzie, najważniejsze, że całe i zdrowe :-) gratuluje, pewnie jesteś dużo spokojniejsza. Ja też już chce mieć za sobą te dokładniejsze badania bo czasami zaczynam takie rzeczy sobie wkręcać, że o mało co nie zwariuje...

reklama
W lutym 29, ale to dopiero za pół roku. Jeszcze masz 28!!! ;)
I chciała bym mieć dzidzię w przyszłym roku, ale pożyjemy zobaczymy. Robiłam test owu, są dwie kreseczki, ale dzisiaj ta jedna już taka bladziutka. Ciekawe kiedy miałam owulację w niedzielę czy w poniedziałek i czy dzisiejsze przytulanko może jeszcze coś zdziałać.

Do góry