reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka a to jod no to przy niedoczynności standard, ja go biorę już od 20 lat. No, po dupku możesz się gorzej czuć ale niekoniecznie i to samopoczucie minie.

Ciunia a na kiedy masz termin @? Pamietaj kochana, że objawy na Fasolkę i na @ są podobne.

Fifka wierzę, że to małe COŚ(przypomij mi imię) urośnie. A kolorów jakichś nabierze? A ja oszczędzam ostri. Mąż pieniążki przysłał ale ja nie mam zamiaru ich wydać

Ostatnia edycja:
reklama
W pierwszej wersji @ powinnam dostać 13tego, ale z powodu dupka ma się podobno przesunąć na 16 lub 17tego

Dziurko do południa tragedia była teraz jest lepiej, myślę że po prostu organizm musi przyzwyczaić się odrobinę.

witam nowa staraczke ciciunia zycze by @ nie przyszla i byly 2 kreski ;-)

kasiu mam nadzieje ze szybko owu przyjdzie i beda 2 kreski a samochod sie naprawi wazne ze wam sie nic nie stalo :-*

Neciuszka przyzwyczaicie się, Ty i Twój organizm, choć ja już tyle razy brałam clo i nie mogę się przyzwyczaić. I właśnie od 8 mam brać znowu i już się boję. Co prawda nie prezydziałamy z małżem ale clo trzeba wziąć.

Atanku o własnie a jak Ty się czujesz? Patrz, dopiero zobaczyłaś II kreseczki a tu już 15 tyg. Ale leci...

Dziurko Urośnie i nabierze kolorków. A imię to Pascal :-D Będzie wyglądał mniej więcej tak ale zamiast zielonego brzuszka będzie bardziej rdzawy:
CIMG6321.jpg

My te pieniążki mieliśmy takie bonusowe i część odłożyliśmy na rzeczy dala maluszka. Gdyby były "zarobione" pewnie bardziej bolałoby mnie serce... złoty sygnet męża sprzedaliśmy, bo sie walał po domu. Nie sądziłam że aż tyle jest wart! Zmykam spać! Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Dziurko nie brałam nigdy clo ale widzę jak ono na was działa, ciężko ale masz nas :) a jak trzeba i może pomóc to trzeba wziąć, przyjedzie małż będziecie działać :) Ja nie przypuszczałam że tzw wspomagacze będą potrzebne ale nie da się przewidzieć.

Fifka dobranoc :*

Neciuszka oby nie były Wam potrzebne żadne wspomagacze, leki itd. A to ja wiem, że mam Was i po ostatnim clo strasznie mi odbijało, Fifka mi życie ratowała..

Fifka łoooo to i ja za jakim sygnetem popatrze, może też jakiś znajdę. :-D
Pascal...hm..jak ten od gotowania..zapamiętam.
Dobranoc kochana:****

Milia jakby mnie małż na takie hotele zabierał to bym się nie bała:-D

reklama
Neciuszka...jutro jade do gina, boje sie co powie a we wtorek z ranca lece do Turcji, przez to, ze @ dostalam ostatnio wczesniej, boje sie, ze z tych nerwow teraz tez tak bedzie. A BARDZO BYM TEGO NIE CHCIALA!!

dziura...no tak, ale lot samolotem zawsze u mnie wywoluje takie emocje...

Do góry