reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pozmywałam bo straszyło w kuchni ;) jak dłużej siedze to jakoś dyskomfort czuję tam na dole nie wiem czemu. Chyba organizm mi się do dupka już przyzwyczaił nieco.

Aha, no to odpoczywaj! Książeczki jeszcze nie dostałam, a jak z tymi naszymi kosztami przesyłki?? Na pewno już wiesz co i jak :-p

Powinnaś dostać lada moment, do włoszczowy dziś doszło :) no z tą wiedzą gorzej bo w końcu mąż wysyłał kilka rzeczy na raz i nie pamięta ile za którą. odpoczywam nie mam w sumie nic innego do roboty w tej chwili

Ale z Ciebie kłamczucha!!! Nie wierze ale niech Ci będzie :-p w takim razie mam nadzieję, że kiedyś będę miała okazję się odwdzięczyć i jeszcze raz dziękuje

Ależ u nas potężna burza...i jakaś strasznie dziwna...pierwszy raz się z taką spotykam, by odgłos grzmotu trwał minimalnie minutę, jakby jakieś potężne statki kosmiczne ponad chmurami się naparzały :eek:

Neciuszka, Ciebie mdli od dupka, on ma takie niestety uboczne skutki. O tym powinnaś gina powiadomić.

Ael zazdroszczę!! ja też bym chciała już burze, u nas się tak troszkę pochmurzyło i mysłałam, że cosik będzie a tu lipa

Ael Zapowiadali właśnie burze, ciekawe czy do mnie dojdzie :] Wczoraj mnie mdliło ale dziś jest oki, tylko mam takie delikatne uczucie ciągnięcia jajników i macicy. Nie wiem czy powinnam mu głowę zawracać, zobaczę jak jutro będę się czuła

reklama
Neciuszka lekarze od tego są by truć im dupę, jakby nie chcieli by ludzie im przeszkadzali to by nie szli na studia medyczne. Jutro jak dalej będzie źle, Ty dzwonisz do gina, ładnie i wszystko jak na spowiedzi mówisz i git. On ma Ci pomóc, a nie okazać łaskę pomocy, kapiszi?

Z tą burzą to tak, że u nas jej nie zapowiadali, prędzej jakieś zachmurzenie no maks deszcz, a że interesuję się meteorologią to obserwuje radary, ostrzeżenia i prognozy, mało kto dawał nam duże szanse na burze.
Jeszcze cyknęłam zdjęcia takiej ładnej czołówki tej burzy, później wrzucę, wrzucę jeszcze zdjęcia sprzed tygodnia jak Pablo mój pierwszy raz do pracy szedł i wylazły takie ładne chmury na wschód.
Ta burza dosyć mocno naładowana, bo miga światło przy większym walnięciu. Nie podobał mi się tylko kolor chmur za czołówką, bo był seledynowy, a taki kolor chmur zwiastuje silny albo bardzo silny wiatr (w stanach na ścieżce tornad taki kolor chmur zwiastuje tornado :p) i nie myliłam się, bo jak się rozpadało to przywlókł się taki mocny wiatr, że deszcz poziomo padał.

Do góry